Skip to main content
Kyllingewok

Kyllingewok

med nudler, gulerod & peanuts

4.0
(519)

Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af ​​honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Sesam
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

250 g

Broccoli

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder: Hvede, Gluten)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Hvede, Gluten, Sulfitter, Sesam, Soja)

2 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

280 g

Kyllingebryst

1 g

Chiliflager

1 stk

Løg

1 stk

Lime, økologisk

Næringsindhold

Kalorier (kcal)467 kcal
Energi (kJ)1952 kJ
Fedt2.5 g
Mættet fedt0.7 g
Kulhydrat64.8 g
Sukker10.7 g
Kostfibre4.2 g
Protein43.2 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med vand* i kog. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Snit forårsløg fint. Skær kylling i strimler på et andet skærebræt.

Kog nudler
2

Kog nudler i 1-2 min, og hæld vand fra.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kylling, gulerod, peberfrugt og rødløg, krydr med salt* og peber*, og steg i 6-7 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Hak peanuts
4

Hak peanuts groft.

Tilsæt woksauce
5

Tilsæt woksauce, limeskal og halvdelen af forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt, og steg i 1 min. Tilsæt nudler, og vend sammen.

Server
6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med peanuts, chiliflager og resterende forårsløg. Server med limebåde.