HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingewok
topBanner
Kyllingewok

Kyllingewok

med nudler, gulerod & peanuts

Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af ​​honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensojasesamsulfitterjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Gulerod

75 g

Broccoli

20 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

280 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, soja, sesam, sulfitter)

1 g

Forårsløg

Peanuts

(IndeholderjordnødderKan indeholdesesam, nødder)

Kyllingebryst

Chiliflager

Rødløg

Lime, økologisk

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)466.59 kcal
Energi (kJ)1952.2126 kJ
Fedt2.5175 g
Mættet fedt0.7 g
Kulhydrat64.765 g
Sukker10.7 g
Protein43.23 g
Salt2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* i kog. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Snit forårsløg fint. Skær kylling i strimler på et andet skærebræt.

2

Kog nudler i 1-2 min, og hæld vand fra.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kylling, gulerod, peberfrugt og rødløg, krydr med salt* og peber*, og steg i 6-7 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Hak peanuts groft.

5

Tilsæt woksauce, limeskal og halvdelen af forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt, og steg i 1 min. Tilsæt nudler, og vend sammen.

6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med peanuts, chiliflager og resterende forårsløg. Server med limebåde.