
Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Gulerod
250 g
Broccoli
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder: Hvede, Gluten)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Hvede, Gluten, Sulfitter, Sesam, Soja)
2 stk
Forårsløg
20 g
Peanuts
280 g
Kyllingebryst
1 g
Chiliflager
1 stk
Løg
1 stk
Lime, økologisk

Bring en gryde med vand* i kog. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Snit forårsløg fint. Skær kylling i strimler på et andet skærebræt.

Kog nudler i 1-2 min, og hæld vand fra.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kylling, gulerod, peberfrugt og rødløg, krydr med salt* og peber*, og steg i 6-7 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Hak peanuts groft.

Tilsæt woksauce, limeskal og halvdelen af forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt, og steg i 1 min. Tilsæt nudler, og vend sammen.

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med peanuts, chiliflager og resterende forårsløg. Server med limebåde.