HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingeboller
topBanner
Kyllingeboller

Kyllingeboller

med nudler & ingefærsauce

Få hjælp fra børnene og lav disse hjemmerullede kyllingeboller med nudler, grøntsager og sauce lavet af spændende asiatiske smagskombinationer i form af blandt andet hoisinsauce, citrongræs og ingefær. En kokkekomponeret opskrift, der imponerer med sin rige smag, men som er uventet let og hurtig at lave. Et perfekt ret, hvis du kan lide ramen!

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenglutenbløddyrsesamsojaæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Hakket kyllingekød

1 stk

Panko

(Indeholdergluten)

25 ml

Citrongræs

1 stk

Gulerod

¼ tsk

Ingefær

4 dl

Nudler

(Indeholdergluten)

Hoisinsauce

(Indeholdergluten, bløddyr, sesam, soja)

Kyllingebouillon

Forårsløg

Hvidløgsfed

Koriander

Lime

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Salt*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)480.4277 kJ
Kalorier (kcal)114.825 kcal
Fedt2.84 g
Mættet fedt0.8 g
Kulhydrat15.775 g
Sukker1.3 g
Protein6.18 g
Salt2.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak 1/2 citrongræs meget fint. Bland hakket kyllingekød, æg*, panko, hvidløg, salt* og hakket citrongræs i en skål. TIP: Citrongræs er ret fibrøs, så sørg for at hakke det fint.

2

Rul fars til kødboller (5 pr. person). Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15-20 min.

3

Bring en gryde med vand* (til nudlerne) i kog. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Riv ingefær fint. Snit forårsløg fint. Bank resterende citrongræs let med en kagerulle. Riv limeskal. Skær lime i både. Hak koriander groft.

4

Kog nudler [½ pakke, 2 pers.] i 7-8 min. Skyl under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg gulerod i 2-3 min. Tilsæt ingefær. Steg videre i 1 min.

5

Tilsæt vand*, kyllingebouillon, hoisinsauce, sojasauce, limeskal, 1/2 forårsløg og resterende citrongræs. Lad simre i 4-5 min. Smag til med peber* og et skvæt limesaft.

6

Anret nudler og kyllingeboller i dybe tallerkener. Top med ingefærsauce, grøntsager, koriander og resterende forårsløg.