topBanner
Kyllingeboller

Kyllingeboller

med nudler & ingefærsauce

Få hjælp fra børnene og lav disse hjemmerullede kyllingeboller med nudler, grøntsager og sauce lavet af spændende asiatiske smagskombinationer i form af blandt andet hoisinsauce, citrongræs og ingefær. En kokkekomponeret opskrift, der imponerer med sin rige smag, men som er uventet let og hurtig at lave. Et perfekt ret, hvis du kan lide ramen!

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenbløddyrsesamsojaæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 pakke

Hakket kyllingekød

1 stk

Citrongræs

1 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

½ pakke

Nudler

(Indeholdergluten)

30 g

Hoisinsauce

(Indeholdergluten, bløddyr, sesam, soja)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Forårsløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

4 dl

Vand*

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3059 kJ
Kalorier (kcal)731 kcal
Fedt12 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat103 g
Sukker12 g
Protein51 g
Salt8 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak 1/2 citrongræs meget fint.

Bland hakket kyllingekød, æg, panko, hvidløg, salt og hakket citrongræs i en skål.

TIP: Citrongræs er ret fibrøs, så sørg for at hakke det fint.

2

Rul fars til kødboller (5 pr. person).

Fordel på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 15-20 min.

3

Bring en gryde med vand (til nudlerne) i kog.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Riv ingefær fint.

Snit forårsløg fint.

Bank resterende citrongræs let med en kagerulle.

Riv limeskal.

Skær lime i både.

Hak koriander groft.

4

Kog nudler [½ pakke, 2 pers.] i 7-8 min.

Skyl under koldt vand i en si.

Opvarm en smule olivenolie i en gryde ved middelhøj varme.

Steg gulerod i 2-3 min.

Tilsæt ingefær. Steg videre i 1 min.

5

Tilsæt vand, kyllingebouillon, hoisinsauce, sojasauce, limeskal, 1/2 forårsløg og resterende citrongræs.

Lad simre i 4-5 min.

Smag til med peber og et skvæt limesaft.

6

Anret nudler og kyllingeboller i dybe tallerkener.

Top med ingefærsauce, grøntsager, koriander og resterende forårsløg.