Skip to main content
Krydret hakkebøf
Krydret hakkebøf

Krydret hakkebøf

med spidskålssalat og trefarvet quinoa

Vi håber I er sultne, aftenens opskrift frister nennelig med en masse godt! Vi koger trefarvet quinoa, der får ekstra smag af at blive kogt med grøntsagsbouillon. Samtidig steger vi krydrede hakkebøffer og bikser en innovativ spidskålssalat sammen med sennep, æble og persille. Vi serverer herlighederne med kølende fraiche.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Trefarvet quinoa

250 g

Hakket oksekød

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

200 g

Spidskål

1 stk

Æble

1 stk

Bredbladet persille

12 g

Grov sennep

(Indeholder: Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)2631 kJ
Kalorier (kcal)629 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat62.3 g
Sukker14.4 g
Kostfibre6.6 g
Protein40 g
Kolesterol0.1 mg
Salt6.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog quinoa
1

Bring vand* [5 dl | 10 dl] i kog i en gryde. Tilsæt quinoa, og bring i kog. Skru ned til middelvarme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil frøene er blevet dobbelt så store. Hæld vand fra gennem en si, og skyl under koldt vand*.

Steg hakkebøffer
2

Bland hakket oksekød, æg* [1 stk | 2 stk], panko, Mamas Favorit og salt* [½ tsk | 1 tsk] i en stor skål. Form fars til hakkebøffer (1 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered frugt og grønt
3

Snit spidskål fint. Hak persille fint. Skær æble i tynde, halve skiver.

Lav spidskålssalat
4

Bland spidskål, olivenolie* [1 tsk | 2 tsk] og et nip salt* i en stor skål, og masser med hænderne i 30 sek, eller indtil mør. Tilsæt sennep, æble og persille (gem lidt til anretning), og vend sammen.

Tilsæt quinoa
5

Vend færdigkogt quinoa i skålen med salat, og krydr med salt* [1 tsk | 2 tsk] og et nip peber*.

Server
6

Anret spidskålssalat i dybe tallerkener. Top med hakkebøf og fraiche [1/2 pakke, 2P]. Drys med resterende persille.