Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Serverer du disse herlige, aromatiske kødboller for dine gæster, er du garanteret titlen 'Dagens helt i skysovs'! De er nemlig fantastisk smagfulde, med ingefær og hvidløg i farsen og en glasering af koreansk BBQ-sauce. Top med srirachamayonnaise, forårsløg og sesamfrø for at fuldende den koreanske oplevelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Panko
10 g
Ingefærpasta
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Forårsløg
75 g
Koreansk BBQ-sauce
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
10 g
Sesamfrø
225 g
Hakket oksekød
¼ tsk
Salt til kødboller
1 stk
Æg til kødboller
1 spsk
Olie til stegning
Snit forårsløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hakket oksekød, ingefærpasta, panko, hvidløg, æg, halvdelen af forårsløg, salt og et nip peber i en stor skål.
Form fars til kødboller (10 stk), og overfør til en tallerken.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg kødboller i 10-12 min, eller indtil gyldne og gennemstegte (sænk til middel varme, når de er brunet).
VIGTIGT: Kødbollerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt koreansk BBQ-sauce til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, indtil sauce er let tyknet og kødboller karamelliserede.
Anret kødboller i en dyb tallerken.
Dryp med srirachamayonnaise, og drys med sesamfrø og resterende forårsløg.