Skip to main content

Koreanske BBQ-kødboller

Delevenlig ret | med srirachamayonnaise

Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Serverer du disse herlige, aromatiske kødboller for dine gæster, er du garanteret titlen 'Dagens helt i skysovs'! De er nemlig fantastisk smagfulde, med ingefær og hvidløg i farsen og en glasering af koreansk BBQ-sauce. Top med srirachamayonnaise, forårsløg og sesamfrø for at fuldende den koreanske oplevelse.

Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesamzaad

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Forårsløg

75 g

Koreansk BBQ-sauce

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

10 g

Sesamfrø

225 g

Hakket oksekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kødboller

1 stk

Æg til kødboller

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)2388 kJ
Kalorier (kcal)571 kcal
Fedt40.8 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat20.9 g
Sukker7.5 g
Kostfibre1.1 g
Protein30 g
Kolesterol0.1 mg
Salt3.5 g
Potassium339.8 mg
Calcium7.8 mg
Iron2.5 mg

Fremgangsmåde

1

Snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hakket oksekød, ingefærpasta, panko, hvidløg, æg, halvdelen af forårsløg, salt og et nip peber i en stor skål.

2

Form fars til kødboller (10 stk), og overfør til en tallerken.

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. 

Steg kødboller i 10-12 min, eller indtil gyldne og gennemstegte (sænk til middel varme, når de er brunet). 

VIGTIGT: Kødbollerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

3

Tilsæt koreansk BBQ-sauce til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, indtil sauce er let tyknet og kødboller karamelliserede.

4

Anret kødboller i en dyb tallerken.

Dryp med srirachamayonnaise, og drys med sesamfrø og resterende forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image