Kokospanerede kongerejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokospanerede kongerejer

Kokospanerede kongerejer

med sesamfritter og syrlig tomat-mangosalsa

Drøm dig væk til bountyland med disse sprøde kokospanerede kongerejer. Forestil dig at du ligger i en solstol under en palme, mens du dypper en reje i srirachamayonnaise, gafler en mundfuld frisk og syrlig mangosalsa og bider igennem en sprød sesam-fritte. Smagen af troperne kan du genskabe hjemme i dit køkken med denne ret.

Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Krebsdyr
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Lime

1 stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Koriander

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Kongerejer

(Indeholder Krebsdyr Kan indeholde Krebsdyr)

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Tomat

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

500 g

Kartofler

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

30 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

1 stk

Mango

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til rejer

2 spsk

Mel til panering

1

Æg til panering

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4912 kJ
Kalorier (kcal)1174 kcal
Fedt71.7 g
Mættet fedt18.4 g
Kulhydrat100.9 g
Sukker29.8 g
Protein32.8 g
Salt8.5 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, Ginger Ninja, sesamfrø og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav salsa
2

Hak tomat groft og koriander fint.

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Hak skalotteløg fint.

Bland mango, tomat, koriander og skalotteløg i en mellemstor skål.

Forbered rejer
3

Knus ristede løg i pakken med en kødhammer eller kagerulle.

Dup rejer tørre med køkkenrulle, og krydr med salt.

Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk | 2 stk] og med sojasauce i en anden dyb tallerken. Bland ristede løg, kokosmel og panko i en tredje dyb tallerken.

Vend rejer i hvedemel, derefter i æg og til sidst i kokosblanding.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg rejer
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg rejer i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Færdiggør salsa
5

Bland olivenolie, limesaft, salt og et nip peber i skålen med salsa.

Server
6

Anret fritter, rejer og salsa i skåle.

Server med srirachamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image