Skip to main content
Klatkager med bær og nødder

Når dagen starter med klatkager, bliver du glad for, at selv nissen efterlod risengrødsrester. Din risalamande kan også bruges! 40% af os har rester fra risalamanden og lige knapt 20% fra risengrøden. Brug dem og forkæl familien.

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
SværhedsgradLet

Næringsindhold

Fremgangsmåde

1

Pisk risengrøden sammen med æg, mel og vaniljesukker for at lave klatkageblandingen.

2

Varm en pande og tilsæt smør og lad det bruse op.

3

Tag store skefulde af klatkageblandingen og steg massen i ca. 3 min på hver side til de bliver til gyldne klatkager.

4

I en lille skål moses friske hindbær med akaciehonning til du har en kompot.

5

Anret med hindbærkompot og hakkede nødder.