Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Karrykrydret 'fish and chips'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Karrykrydret 'fish and chips'

Karrykrydret 'fish and chips'

med frisk agurkesalat og mayonnaise

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften går den kulinariske rejse til England, og vi frister med karrykrydret Fish and Chips. Vi panerer fisk i mel, æg, panko og karry, og steger den derefter lækkert sprød. Vi serverer fisken med sprøde, ovnbagte kartofler og en frisk agurkesalat med spinat.

Tags:
Klimavenlig
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Hvede
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

500 g

Kartofler

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

4 g

Curry-on

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Agurk

1 pose

Mynte

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)690 kcal
Energi (kJ)2887 kJ
Fedt33 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat67.2 g
Sukker5.9 g
Protein33.5 g
Salt3.2 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered råvarer
2

Hak mynte fint.

Skær agurk i 2 cm tern.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Paner fisk
3

Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko, salt [1/2 tsk I 1 tsk], Curry-On og et nip peber i en tredje dyb tallerken.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Vend fisk i mel, derefter i æg og til sidst i panko, og overfør til en ren tallerken.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage. 

Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis fisken sidder fast i panden.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav agurkesalat
5

Bland mynte, agurk, spinat, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Vend med olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] lige inden servering.

Server
6

Anret fisk, agurkesalat og kartofler på tallerkener.

Server med en klat mayonnaise.