Vi håber I er sultne, for på under en halv time kommer I at kunne nyde en stor tallerken fyldt med masser af godt. Vi tilbereder en skøn sauce med fløde, cherrytomater, løg, tomatpuré og masser af skønne krydderier. For at gøre det nemt blander vi rigatoni, stegt halloumi og den vidunderlige sauce i stegepanden, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ g
Chiliflager
4 g
Hvide Løjer & Urter
½ stk
Løg
200 g
Halloumi
(Indeholder: Mælk)
125 g
Cherrytomater
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Oregano
1 stk
Hvidløgsfed
180 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
35 g
Tomatpuré
300 g
Kyllingebryststrimler
1 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær halloumi i 2 cm tern.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg halloumi i 6-7 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Halver cherrytomater.
Pres eller hak hvidløg fint.
Pluk oregano.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middel varme.
Steg løg og hvidløg i 2-3 min.
Tilsæt tomatpuré og Hvide Løjer & Urter, og steg videre i 1 min.
Tilsæt madlavningsfløde, cherrytomater, bouillon, halvdelen af oregano, et nip chiliflager og salt, og lad simre 1-2 min.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.
Tilsæt pasta og pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Smag til med salt og et nip peber.
Tag panden af varmen, og tilsæt halloumi og kylling.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Drys med resterende oregano og et nip chiliflager.