Italiensk frikadellesandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk frikadellesandwich

Italiensk frikadellesandwich

med frisk tomatsalsa og cremet pestodressing

I aften laver vi fantastisk Italiensk inspireret mad med masser af smag og farve. Vi bygger en vidunderlig frikadellesandwich med frikadeller, tomatsalsa med rødløg og hvidløg, salatmix og en smuk grøn pestomayo. De lækre frikadeller får ekstra smag af revet hård ost, som smelter ned i det møre kød.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

250 g

Hakket svine-/kalvekød

50 g

Cremet pestodressing

1 stk

Rødløg

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Blandet salat

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)925 kcal
Energi (kJ)3870 kJ
Fedt45 g
Mættet fedt12.3 g
Kulhydrat82 g
Sukker11.6 g
Protein47.7 g
Salt4.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær tomat i små tern. Hak halvdelen af rødløg fint, og skær resten i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Form frikadeller
2

Bland hakket svine-/kalvekød, æg* [1 stk | 2 stk] og panko med et stort nip salt* og peber* i en skål. Form fars til frikadeller (2 pr. person).

Bland tomatsalsa
3

Bland hakketrødløg, tomat, hvidløg og olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Steg frikadeller
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Steg frikadeller sammen med skivetrødløg i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt. Drys frikadeller med finrevet ost, når der er 1 min tilbage af stegetiden. VIGTIGT: Frikadellerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Byg sandwich
5

Skær brød over på langs og derefter i kvarte. Placer på en bageplade med bagepapir, og varm i ovnen i 5-6 min. Smør brød med pestodressing. Top med frikadeller, en smule salat og tomatsalsa (3 spsk pr. person). Bland resterende salat og tomatsalsa i en skål.

Server
6

Anret frikadellesandwich og salat på tallerkener.