topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indonesisk sataykylling

Indonesisk sataykylling

med hvidløgskogt ris og asiatisk æbleslaw

Tags:
Hurtig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Sennep
Jordnødder
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

280 g

Kyllingebryst

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

25 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2599 kJ
Kalorier (kcal)621 kcal
Fedt12.4 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat82.9 g
Sukker19.4 g
Protein43.2 g
Salt4.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image