topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indonesisk sataykylling

Indonesisk sataykylling

med hvidløgskogt ris og asiatisk æbleslaw

Tags:
Hurtig
•Proteinrig
•Mælkefri
Allergener:
Sennep
•Jordnødder
•Soja
•Gluten
•Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

280 g

Kyllingebryst

150 g

Snittet kĂĄlsalat

(Kan indeholde Selleri)

25 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din mĂĄltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

ÂĽ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2599 kJ
Kalorier (kcal)621 kcal
Fedt12.4 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat82.9 g
Sukker19.4 g
Protein43.2 g
Salt4.1 g

Redskaber

•Stegepande
•Gryde

FremgangsmĂĄde

1
2
3
4
5
6