Skip to main content
Indisk paneret halloumi

Indisk paneret halloumi

med 'Bombay'-rodfrugter og abrikoschutney

I aften går den kulinariske rejse til Indien. Vi byder på fantastisk sprødpaneret halloumi med 'Bombay' kartofler og pastinak, som toppes med sesamfrø, frisk chili og koriander. Samtidig laver en sprød glaskålssalat med syltede rødløg. Skønt tilbehør er kølende yoghurt og sød-stærk abrikoschutney.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Koriander

1 stk

Citrusfrugt

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

50 g

Abrikoschutney

½ stk

Chili

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

½ stk

Glaskål, hvid

200 g

Halloumi

(Indeholder: Mælk)

½ stk

Løg

4 g

Mild Mahal

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

100 g

Romainesalat

½ stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

2 spsk

Mel til panering

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4293 kJ
Kalorier (kcal)1026 kcal
Fedt51.8 g
Mættet fedt23.7 g
Kulhydrat106.9 g
Sukker22.5 g
Kostfibre11.9 g
Protein38.4 g
Kolesterol0.1 mg
Salt6.8 g
Potassium1233.6 mg
Calcium17.4 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ginger Ninja, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav glaskålsalat
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Halver citrusfrugt.

Bland sukker, salt og citrusfrugtsaft i en lille skål. Vend løg i skålen, og stil til side.

Hak salat groft.

Skræl glaskål, og skær i 1 cm stave.

Bland glaskål og salat i en stor skål.

Forbered råvarer
3

Hak koriander fint.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Paner halloumi
4

Skær halloumi i tynde skiver (3 pr. person).

Bland hvedemel og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko, salt og Mild Mahal i en tredje dyb tallerken.

Vend halloumi i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg halloumi
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg halloumi i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Vend rødløg (inklusive lage), olivenolie og salt i skålen med salat og glaskål lige inden servering.

Server
6

Anret halloumi, salat og rodfrugter på tallerkener.

Top rodfrugter med chili, sesamfrø og koriander.

Server med yoghurt og abrikoschutney.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image