
I aften går den kulinariske rejse til Indien. Vi byder på fantastisk sprødpaneret halloumi med 'Bombay' kartofler og pastinak, som toppes med sesamfrø, frisk chili og koriander. Samtidig laver en sprød glaskålssalat med syltede rødløg. Skønt tilbehør er kølende yoghurt og sød-stærk abrikoschutney.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Koriander
1 stk
Citrusfrugt
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
50 g
Abrikoschutney
½ stk
Chili
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
½ stk
Glaskål, hvid
200 g
Halloumi
(Indeholder: Mælk)
½ stk
Løg
4 g
Mild Mahal
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
100 g
Romainesalat
½ stk
Pastinak
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
2 spsk
Mel til panering
1 stk
Æg til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ginger Ninja, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Halver citrusfrugt.
Bland sukker, salt og citrusfrugtsaft i en lille skål. Vend løg i skålen, og stil til side.
Hak salat groft.
Skræl glaskål, og skær i 1 cm stave.
Bland glaskål og salat i en stor skål.

Hak koriander fint.
Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Skær halloumi i tynde skiver (3 pr. person).
Bland hvedemel og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko, salt og Mild Mahal i en tredje dyb tallerken.
Vend halloumi i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg halloumi i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Vend rødløg (inklusive lage), olivenolie og salt i skålen med salat og glaskål lige inden servering.

Anret halloumi, salat og rodfrugter på tallerkener.
Top rodfrugter med chili, sesamfrø og koriander.
Server med yoghurt og abrikoschutney.
TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.