Tag på en kulinarisk rejse til Indien med vores indiske krydrede torsk. Denne farverige ret med gyldenstegt torsk, ingefærkrydrede korianderkartofler og salat på citrusfrugtsyltede rødløg, tomat og agurk er en fejring af de rige og forskelligartede smage, der gør det indiske køkken så kendt og elsket over hele verden.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Torsk
(Indeholder: Fisk)
4 g
Mild Mahal
250 g
Cherrytomater
½ stk
Agurk
½ stk
Løg
1 stk
Citrusfrugt
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Mynte & koriander
500 g
Kartofler
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
½ g
Chiliflager
¼ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til syltning
½ tsk
Sukker til syltning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Ginger Ninja og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Halver citrusfrugt.
Bland et stort skvæt citrusfrugtsaft, sukker, salt og løg i en lille skål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mild Mahal og et nip salt, når kartoflerne har 12 min tilbage.
Overfør til et ildfast fad med bagepapir, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, hak koriander og mynte fint.
Hak cherrytomater og agurk groft.
Vend koriander og chiliflager med kartofler lige inden servering.
Bland cherrytomater, mynte og agurk i skålen med løg.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret fisk, tomatsalat og kartofler på tallerkener.
Server med hvidløgsyoghurt.