Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Hurtig oksekødschili
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig oksekødschili

Hurtig oksekødschili

med kidneybønner og yoghurt

En mexicansk klassiker som hele familien vil elske. Superhurtig chili med hakket oksekød, peberfrugt og kidneybønner får fantastisk smag af at blive stegt med rødvinssauce og vores færdiglavede Tex-Mex krydderiblanding. Serveres med lækre ris, limebåde og en stor klat limeyoghurt.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

250 g

Hakket oksekød

150 g

Basmatiris

½ pakke

Kidneybønner

30 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

5 g

Tex-Mex

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)725 kcal
Energi (kJ)3032 kJ
Fedt18.73 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat93.35 g
Sukker21.4 g
Protein41.29 g
Salt6.4 g

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Skær peberfrugt i tynde strimler. Skyl kidneybønner [1/2 pakke, 2P] under koldt vand* i en si.

Steg kød og peberfrugt
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt peberfrugt, og steg videre i 2 min. 

Lav chili
4

Tilsæt Tex-Mex, hakkede tomater og rødvinssauce [1/2 pakke, 2P], og rør rundt. Tilsæt kidneybønner, og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav limeyoghurt
5

Riv limeskal, og skær lime i både. Bland yoghurt og limeskal i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret ris i skåle. Top med chili og en klat yoghurt. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image