
I aften frister vi med en hurtigt tilberedt vegetarbowl med asiatiske smage. Vi steger plantefars med grøntsager, sød chilisauce, sojasauce og ingefær. Derefter bygger vi vores bowl med luftige ris, plantefars, ponzu-kålsalat med gulerod og agurk, og så topper vi med ristede løg, peanuts og asiatisk mayonnaise.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ stk
Ristede løg
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Jasminris
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)
½ stk
Agurk
20 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Soja)
15 ml
Ponzudressing
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sulfitter)
180 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Soja, Byg)
75 g
Rødkål, skåret
40 g
Sød chilisauce
75 g
Grønne bønner
75 g
Spidskål, skåret
2 stk
Hvidløgsfed
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Vand til sauce

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Imens, skær ender af grønne bønner, og halver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med hvidløg, grønne bønner og Ginger Ninja i 3-4 min, eller indtil let brunet.
Imens, skær agurk i halve skiver.

Bland rødkål, spidskål, agurk og ponzudressing i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Tilsæt sød chilisauce, sojasauce og vand til stegepanden med plantefars, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

Anret ris i dybe tallerkener.
Top med plantefars og ponzu-kålsalat.
Drys plantefars med ristede løg og peanuts.
Server med asiatisk mayonnaise.