Skip to main content
Hurtig asiatisk plantefarsbowl
Hurtig asiatisk plantefarsbowl

Hurtig asiatisk plantefarsbowl

med ponzu-kålsalat og asiastisk mayonnaise

I aften frister vi med en hurtigt tilberedt vegetarbowl med asiatiske smage. Vi steger plantefars med grøntsager, sød chilisauce, sojasauce og ingefær. Derefter bygger vi vores bowl med luftige ris, plantefars, ponzu-kålsalat med gulerod og agurk, og så topper vi med ristede løg, peanuts og asiatisk mayonnaise.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Jordnødder
Soja
Sesam
Sulfitter
Byg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

½ stk

Ristede løg

(Indeholder: Gluten, Hvede)

150 g

Jasminris

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

180 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

75 g

Rødkål, skåret

40 g

Sød chilisauce

75 g

Grønne bønner

75 g

Spidskål, skåret

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3509 kJ
Kalorier (kcal)839 kcal
Fedt39.7 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat91.2 g
Sukker18 g
Protein31.5 g
Salt6.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Steg plantefars
2

Imens, skær ender af grønne bønner, og halver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars med hvidløg, grønne bønner og Ginger Ninja i 3-4 min, eller indtil let brunet.

Imens, skær agurk i halve skiver.

Lav ponzu-kålsalat
3

Bland rødkål, spidskål, agurk og ponzudressing i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce og vand til stegepanden med plantefars, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
4

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med plantefars og ponzu-kålsalat.

Drys plantefars med ristede løg og peanuts.

Server med asiatisk mayonnaise.