Honningstegt svinekotelet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honningstegt svinekotelet

Honningstegt svinekotelet

med kålsalat & søde kartofler

Hold det enkelt og lav denne rustikke og hurtigt tilberedte ret, der passer til både store og små. Gyldne ristede søde kartofler, frisk salat med asiatisk dressing og saftige koteletter smagt til med en guddommelig marinade af honning og soja, der får tænderne at løbe i vand. Virkelig god mad og enkel at lave!

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

450 g

Sød kartoffel

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

25 g

Honning

75 g

Kålblanding, skåret

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Hvidløgsfed

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)350 kcal
Energi (kJ)1466 kJ
Fedt20.82 g
Mættet fedt7.1 g
Kulhydrat13.87 g
Sukker12 g
Protein31.42 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Bag kartoffel
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Skær koteletter
2

Pres eller hak hvidløg. Hak agurk groft. Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person) på et andet skærebræt.

Bland marinade
3

Bland hvidløg, sojasauce og honning i en lille skål.

Steg koteletter
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 3-4 min på hver side. Tilsæt marinade, når der er 1-2 min tilbage. Steg indtil let tyknet. Tag panden af varmen.

Bland kålsalat
5

Vend snittet salat [½ pose, 2 pers.], og agurk med asiatisk dressing i en stor skål.

Server
6

Anret kartofler, kålsalat og svinekoteletter på tallerkener. Overøs med overskydende væde fra panden.