Hold det enkelt og lav denne rustikke og hurtigt tilberedte ret, der passer til både store og små. Gyldne ristede søde kartofler, frisk salat med asiatisk dressing og saftige koteletter smagt til med en guddommelig marinade af honning og soja, der får tænderne at løbe i vand. Virkelig god mad og enkel at lave!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
450 g
Sød kartoffel
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
25 g
Honning
75 g
Kålblanding, skåret
stk
Agurk
1 stk
Agurk, piccolo
1 stk
Hvidløgsfed
Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.
Pres eller hak hvidløg. Hak agurk groft. Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person) på et andet skærebræt.
Bland hvidløg, sojasauce og honning i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 3-4 min på hver side. Tilsæt marinade, når der er 1-2 min tilbage. Steg indtil let tyknet. Tag panden af varmen.
Vend snittet salat [½ pose, 2 pers.], og agurk med asiatisk dressing i en stor skål.
Anret kartofler, kålsalat og svinekoteletter på tallerkener. Overøs med overskydende væde fra panden.