topBanner
Honningstegt svinekotelet

Honningstegt svinekotelet

med kålsalat & søde kartofler

Hold det enkelt og lav denne rustikke og hurtigt tilberedte ret, der passer til både store og små. Gyldne ristede søde kartofler, frisk salat med asiatisk dressing og saftige koteletter smagt til med en guddommelig marinade af honning og soja, der får tænderne at løbe i vand. Virkelig god mad og enkel at lave!

Tags:BørnevenligUnder 600 kcal
Allergener:glutensojasesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

450 g

Sød kartoffel

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, soja, sesam)

25 g

Honning

½ pose

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

1 stk

Agurk

1 stk

Hvidløgsfed

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1816 kJ
Kalorier (kcal)434 kcal
Fedt9 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat50 g
Sukker15 g
Protein36 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft.

Skær kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min.

2

Pres eller hak hvidløg.

Hak agurk groft.

Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person) på et andet skærebræt.

3

Bland hvidløg, sojasauce og honning i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg koteletter i 3-4 min på hver side.

Tilsæt marinade, når der er 1-2 min tilbage. Steg indtil let tyknet. Tag panden af varmen.

5

Vend snittet salat [½ pose, 2 pers.], og agurk med asiatisk dressing i en stor skål.

6

Anret kartofler, kålsalat og svinekoteletter på tallerkener.

Overøs med overskydende væde fra panden.