Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Hjemmelavede tortillachips
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hjemmelavede tortillachips

Hjemmelavede tortillachips

med sorte bønner, guacamole & mozzarella

Tag plads ved Pancho Villas middagsbord og smag på et revolutionerende godt måltid, som du laver på ingen tid. Når du dypper de bønnefyldte tortillachips i guacamole, overgiver dine smagsløg sig uden diskussion.

Tags:
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

1 pakke

Sorte bønner

4 g

Hello Mexico

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Rød chili

1 stk

Avocado

1 stk

Lime

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Rødløg

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

4 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pakke

Hakkede tomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)340 kcal
Energi (kJ)1422 kJ
Fedt10.26 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat43.62 g
Sukker9.2 g
Protein14.27 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt i tynde strimler. Skyl bønner under koldt vand* i en si. Skær tortillabrød i små trekanter.

Bag tortillachips
2

Fordel tortillabrød på to bageplader med bagepapir. Pensl med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil gyldne. Drys med revet ost, når der er 3-4 min tilbage. TIP: Hold øje med tortillachipsene i ovnen. De skal være sprøde, men ikke brændte.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg, peberfrugt og Hello Mexico i 5-6 min. Krydr med et nip sukker*, salt* og peber*. Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon og bønner. Lad simre i 5 min, eller indtil væden er reduceret til halvdelen.

Lav guacamole
4

Halver chili [½ stk, 2 pers.] på langs. Fjern kerner. Hak fint. Skær lime i både. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Mos med et skvæt limesaft , en smule chili og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Lav tomatsalsa
5

Hak tomat fint. Hak koriander (med stilk) groft. Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Bland tomat, koriander, rødløg og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Server tortillachips med bønner, tomatsalsa og guacamole.