
Hjemmelavede tortillachips
med sorte bønner, guacamole & mozzarella
Tag plads ved Pancho Villas middagsbord og smag på et revolutionerende godt måltid, som du laver på ingen tid. Når du dypper de bønnefyldte tortillachips i guacamole, overgiver dine smagsløg sig uden diskussion.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
1 pakke
Sorte bønner
4 g
Hello Mexico
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Rød chili
1 stk
Avocado
1 stk
Lime
2 stk
Tomat
1 pose
Koriander
½ stk
Rødløg
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
4 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pakke
Hakkede tomater
Ikke inkluderet i din måltidskasse
efter behov
Sukker
Fremgangsmåde
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt i tynde strimler. Skyl bønner under koldt vand* i en si. Skær tortillabrød i små trekanter.
Fordel tortillabrød på to bageplader med bagepapir. Pensl med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil gyldne. Drys med revet ost, når der er 3-4 min tilbage. TIP: Hold øje med tortillachipsene i ovnen. De skal være sprøde, men ikke brændte.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg, peberfrugt og Hello Mexico i 5-6 min. Krydr med et nip sukker*, salt* og peber*. Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon og bønner. Lad simre i 5 min, eller indtil væden er reduceret til halvdelen.
Halver chili [½ stk, 2 pers.] på langs. Fjern kerner. Hak fint. Skær lime i både. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Mos med et skvæt limesaft , en smule chili og et nip salt* og peber* i en lille skål.
Hak tomat fint. Hak koriander (med stilk) groft. Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Bland tomat, koriander, rødløg og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Server tortillachips med bønner, tomatsalsa og guacamole.