Skip to main content

Mexicanske 'fish cakes'

med stegte majs og avocadosalsa

Oplev Mexicos rige og livlige smage med vores Mexicanske 'fish cakes'. Denne skønne bowl med ris, TexMex-krydrede fish cakes og summende avocado-majssalsa med koriander og lime har en perfekt blanding af krydderier og friske ingredienser, ideel til enhver festlig lejlighed.

Allergener:
Pesce
Gluten
Hvede
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

25 g

Panko

5 g

Tex-Mex

1 stk

Koriander

150 g

Langkornede hvide ris

75 ml

Fraiche

1 stk

Majs

1 stk

Lime

1 stk

Avocado

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

¼ tsk

Salt til ris

1 stk

Æg til fiskefrikadeller

1 spsk

Mel til fiskefrikadeller

Næringsindhold

Energi (kJ)3068 kJ
Kalorier (kcal)733 kcal
Fedt18.8 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat95.1 g
Sukker7.5 g
Kostfibre8.3 g
Protein36.2 g
Kolesterol0.1 mg
Salt3 g
Trans Fat0.1 g
Potassium123 mg
Calcium5.5 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

2

Imens, hak fisk fint.

Bland fisk, æg, panko, Tex-Mex og et nip salt og mel i en mellemstor skål.

Lad hvile i køleskabet.

TIP: Hak fisken så fint du overhovedet kan.

3

Hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne. Overfør til en stor skål.

4

Halver lime.

Hak koriander fint.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.

Hak tomat groft.

Bland koriander, avocado, tomat, et nip salt og et skvæt limesaft i skålen med majs.

5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. 

Form fars til 3-4 cm tykke fiskekager (3 pr. person). 

Steg fiskekager i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

TIP: Vend ikke for meget, da farsen kan falde fra hinanden. - Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med avocadosalsa og fiskekager.

Server med fraiche.