Skip to main content
Ingefær-kokosmælksuppe med nudler og græskar
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefær-kokosmælksuppe med nudler og græskar

Ingefær-kokosmælksuppe med nudler og græskar

med bagt pak choi, peanuts og koriander

Oplev asiens livlige og farverige gastronomi med vores Ingefær-kokosmælksuppe med nudler og bagt græskar. Denne veganske nudelsuppe har en perfekt blanding af krydderier og friske grøntsager, ideel til et festligt og smagfuldt måltid lidt ud over det sædvanlige.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Vegetarisk
Mælkefri
Plantebaseret
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Butternutsquash

2 stk

Hvidløgsfed

2 tsk

Ingefær

1 stk

Citrongræs

1 stk

Pak choi

4 g

Ga-Laksa

440 g

Udonnudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

90 ml

Kokosmælk

1 stk

Rød chili

1 stk

Koriander

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

4 dl

Vand til suppe

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2357 kJ
Kalorier (kcal)563 kcal
Fedt16.9 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat82.6 g
Sukker4.6 g
Protein18.8 g
Salt2.9 g

Fremgangsmåde

Bag græskar
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skræl græskar, og del på midten. Skrab kerner ud, og skær i 1 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre og gyldne.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered grøntsager
2

Imens, riv ingefær (uskrællet) og hvidløg fint.

Bank citrongræs med en ske.

Skær pak choi i kvarte. 

Steg pak choi
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme. 

Steg pak choi med skæresiden nedad i 2-3 min, eller indtil gyldenbrun.

Overfør til en tallerken.

Lav suppe
4

Opvarm olivenolie i samme gryde på middel varme. 

Svits ingefær, hvidløg, Ga-Laksa og citrongræs i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, sojasauce, kokosmælk og et nip salt og peber, og lad simre i 4-5 min.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Tilsæt nudler
5

Imens, hak koriander og peanuts groft.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Tilsæt nudler til suppen, og kog i 1 min.

Tag gryden af varmen.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

Server
6

Fjern citrongræs.

Anret suppe og nudler i skåle.

Top med græskar og pak choi.

Drys med chili, peanuts og koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image