Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Gyoza er den ultimative fastfood! De er lynhurtige at lave og smager himmelsk. Her serverer vi vores grøntsagsgyoza på en bund af fyldig, sprød salat med Asiatisk dressing og sesamfrø. Perfekt når du vil have frokost eller aftensmad, der både er hurtig, velsmagende og grøn.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Gyoza med grøntsager
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)
100 g
Blandet salat
20 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)
1 stk
Forårsløg
40 g
Asiatisk dressing
1 pose
Koriander
1 stk
Agurk
1 spsk
Vand til dressing
Skyl blandet salat.
Skær agurk i tynde, halve skiver.
Snit forårsløg fint.
Hak koriander groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt gyoza med den flade side nedad i et jævnt lag. Steg i 1-2 min, eller indtil bunden er gyldenbrun.
Tilsæt vand, og dæk til med låg. Damp i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.
TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet!
Bland Asiatisk dressing og vand i en lille skål.
Bland blandet salat, Asiatisk dressing, sesamfrø, agurk, forårsløg og koriander i en stor skål.
Anret salat i to skåle, og top med gyoza.