Gyldenstegte majs- og baconfritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegte majs- og baconfritters

Gyldenstegte majs- og baconfritters

med strimlet kålsalat og cremet dilddressing

Har I børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så frister vi med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde majs- og baconfritters, med mozzarella og hvidløg, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serveret de dejlige fritters med en frisk salat med kål, tomater og radiser og en cremet dilddressing med yoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
One Pan
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

140 g

Bacon, tern

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

1 stk

Tomat

75 g

Radiser

1 dåse

Majs

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

2 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Dild

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Hvedemel (trin 3)

2 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)615 kcal
Energi (kJ)2573 kJ
Fedt34.59 g
Mættet fedt15.1 g
Kulhydrat41.76 g
Sukker19.1 g
Protein33.13 g
Salt3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken med køkkenrulle (lad stegefedtet blive i panden).

 

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Snit forårsløg fint. Skær tomat i 2 cm både. Skær radiser i tynde skiver. Hæld væde fra majs.

 

Bland frittersfars
3

Pisk æg [2 stk | 4 stk] i en stor skål. Tilsæt gulerod, majs, bacon, forårsløg, revet mozzarella, Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P], hvedemel [3 spsk | 6 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og rør godt rundt.

Steg fritters
4

Hæld olivenolie i samme stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Vend ikke for tidligt, da de kan falde sammen.

 

Bland salat
5

Hak dild fint. Bland yoghurt og dild i en lille skål. Bland kålblanding, tomat og radiser i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. Tilsæt halvdelen af dilddressing, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

 

Server
6

Anret majs- og baconfritters og salat på tallerkener. Server med resterende dilddressing.