HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGyldenstegte Majs Og Baconfritters
topBanner
Gyldenstegte majs- og baconfritters

Gyldenstegte majs- og baconfritters

med strimlet kålsalat og cremet dilddressing

Har I børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så frister vi med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde majs- og baconfritters, med mozzarella og hvidløg, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serveret de dejlige fritters med en frisk salat med kål, tomater og radiser og en cremet dilddressing med yoghurt.

Tags:Under 650 kcalOne PanHurtig
Allergener:Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

140 g

Bacon, tern

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

1 stk

Tomat

75 g

Radiser

150 g

Majs

50 g

Revet mozzarella

(IndeholderMælk)

2 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Dild

75 g

Yoghurt

(IndeholderMælk)

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholdeSelleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Hvedemel (trin 3)

2 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)615 kcal
Energi (kJ)2573 kJ
Fedt34.59 g
Mættet fedt15.1 g
Kulhydrat41.76 g
Sukker19.1 g
Protein33.13 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken med køkkenrulle (lad stegefedtet blive i panden).

 

2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Snit forårsløg fint. Skær tomat i 2 cm både. Skær radiser i tynde skiver. Hæld væde fra majs.

 

3

Pisk æg [2 stk | 4 stk] i en stor skål. Tilsæt gulerod, majs, bacon, forårsløg, revet mozzarella, Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P], hvedemel [3 spsk | 6 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og rør godt rundt.

4

Hæld olivenolie i samme stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Vend ikke for tidligt, da de kan falde sammen.

 

5

Hak dild fint. Bland yoghurt og dild i en lille skål. Bland kålblanding, tomat og radiser i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. Tilsæt halvdelen af dilddressing, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

 

6

Anret majs- og baconfritters og salat på tallerkener. Server med resterende dilddressing.