
En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at blive paneret i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og pastinak, og en frisk majsslaw med hvidløgsaioli.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
500 g
Kartofler
150 g
Snittet kålsalat
300 g
Svineschnitzel
80 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Majs
1 stk
Pastinak
1 stk
Æg til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 spsk
Olie til stegning

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Pisk æg i en skål.
Bland panko og salt i en anden skål.
Krydr svinekød med et nip salt.
Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en tallerken.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Imens, hæld væde fra majs.

Bland majs, snittet kålsalat, aioli og et nip salt og peber i en skål.

Anret svinekød, rodfrugter og majsslaw på tallerkener.