
Gyldenstegt svinekød
med ovnstegte kartofler og syrlig æbleslaw
En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
500 g
Kartofler
25 g
Panko
(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
300 g
Svineschnitzel
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Æble
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 stk
Æg (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-25 min.
Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en skål.
Bland panko med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en anden skål.
Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Skær æble i 1 cm tern.
Bland æble, snittet salat, aioli og et nip salt og peber i en skål.
Anret svinekød, kartofler og æbleslaw på tallerkener.