
Gullasch-inspireret oksekød
med hvidløgsbrød og yoghurt
Gullasch! Hvis du nogensinde har prøvet at spise det, kan vi godt forstå at du valgte at bestille denne ret! Kombinationen af kød, løg, gulerod, tomat og peberfrugt, der koges sammen til en skøn suppe eller gryderet, er uovertruffen! Imens vores fantastiske gryderet står og simrer, laver vi sprødt hvidløgsbrød med persille. Vi serverer lækkerierne med kølende yoghurt og pynter med frisk persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Gulerod
1 stk
Løg
250 g
Hakket oksekød
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 pose
Bredbladet persille
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Oksebouillon
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ dl
Vand (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Hak løg groft. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod, peberfrugt og hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet. TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Del brød på langs. Hak persille fint. Pres eller hak hvidløg fint. Bland persille (gem lidt til anretning), hvidløg, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* i en lille skål.
Placer brød på en bageplade med bagepapir, og dryp med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil gyldne.
Skru ned til middel varme. Tilsæt hakkede tomater, vand* [1/2 dl | 1 dl], oksebouillon, Ay Cajun-ba, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* til panden, og lad simre i 4-5 min.
Anret gullasch i skåle. Top med en klat yoghurt og resterende persille. Server med hvidløgsbrød.