Gullasch-inspireret oksekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gullasch-inspireret oksekød

Gullasch-inspireret oksekød

med hvidløgsbrød og yoghurt

Gullasch! Hvis du nogensinde har prøvet at spise det, kan vi godt forstå at du valgte at bestille denne ret! Kombinationen af ​​kød, løg, gulerod, tomat og peberfrugt, der koges sammen til en skøn suppe eller gryderet, er uovertruffen! Imens vores fantastiske gryderet står og simrer, laver vi sprødt hvidløgsbrød med persille. Vi serverer lækkerierne med kølende yoghurt og pynter med frisk persille.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

1 stk

Løg

250 g

Hakket oksekød

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 pose

Bredbladet persille

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Oksebouillon

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)634 kcal
Energi (kJ)2654 kJ
Fedt33.79 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat49.87 g
Sukker17.1 g
Protein34.07 g
Salt4.6 g

Redskaber

Bageplade
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Hak løg groft. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg kød og grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod, peberfrugt og hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet. TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered hvidløgsbrød
3

Del brød på langs. Hak persille fint. Pres eller hak hvidløg fint. Bland persille (gem lidt til anretning), hvidløg, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* i en lille skål.

Bag hvidløgsbrød
4

Placer brød på en bageplade med bagepapir, og dryp med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil gyldne.

Krydr sauce
5

Skru ned til middel varme. Tilsæt hakkede tomater, vand* [1/2 dl | 1 dl], oksebouillon, Ay Cajun-ba, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* til panden, og lad simre i 4-5 min.

Server
6

Anret gullasch i skåle. Top med en klat yoghurt og resterende persille. Server med hvidløgsbrød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image