HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGullasch Inspireret Oksekød
topBanner
Gullasch-inspireret oksekød

Gullasch-inspireret oksekød

med hvidløgsbrød og yoghurt

Gullasch! Hvis du nogensinde har prøvet at spise det, kan vi godt forstå at du valgte at bestille denne ret! Kombinationen af ​​kød, løg, gulerod, tomat og peberfrugt, der koges sammen til en skøn suppe eller gryderet, er uovertruffen! Imens vores fantastiske gryderet står og simrer, laver vi sprødt hvidløgsbrød med persille. Vi serverer lækkerierne med kølende yoghurt og pynter med frisk persille.

Tags:Hurtig
Allergener:glutensulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Gulerod

1 stk

Løg

250 g

Hakket oksekød

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Stenovnsbagt baguette

(IndeholderglutenKan indeholdesesam)

1 pose

Bredbladet persille

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

4 g

Oksebouillon

75 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

2 spsk

Yoghurt

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Olivenolie* (trin 3)

¼ tsk

Vand* (trin 5)

Salt* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)634.27 kcal
Energi (kJ)2653.7856 kJ
Fedt33.785 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat49.8701 g
Sukker17.1 g
Protein34.0745 g
Salt4.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Hak løg groft. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Riv gulerod (uskrællet) groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod, peberfrugt og hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet. TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

3

Del brød på langs. Hak persille fint. Pres eller hak hvidløg fint. Bland persille (gem lidt til anretning), hvidløg, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* i en lille skål.

4

Placer brød på en bageplade med bagepapir, og dryp med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil gyldne.

5

Skru ned til middel varme. Tilsæt hakkede tomater, vand* [1/2 dl | 1 dl], oksebouillon, Ay Cajun-ba, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* til panden, og lad simre i 4-5 min.

6

Anret gullasch i skåle. Top med en klat yoghurt og resterende persille. Server med hvidløgsbrød.