HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFarseret Peberfrugt
topBanner
Farseret peberfrugt

Farseret peberfrugt

med cajun-oksekød, persille og vilde ris

Nem og børnevenlig opskrift på farserede peberfrugter med hakket oksekød, gulerod og skalotteløg, som får skøn smag af at blive stegt sammen med hvidløg, og vores færdige krydderiblandning Ay Cajun-ba. Peberfrugterne bliver gratinerede med ost, og serveres med vilde ris og persille. Så er maden klar til at nydes!

Allergener:mælkægsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Gulerod

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 pose

Bredbladet persille

250 g

Hakket oksekød

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gul peberfrugt

1 dåse

Tomatpuré

150 g

Basmatiris, vilde

1 stk

Rød peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 2)

3 dl

Vand* (trin 2)

½ dl

Vand* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2678.053 kJ
Kalorier (kcal)640.07 kcal
Fedt16.509 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat84.2076 g
Sukker21.4 g
Protein39.867 g
Salt3.2 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Ildfast fad
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Halver peberfrugt, og fjern kernehus. Placer peberfrugt i et ildfast fad. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 15 min.

2

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], og lad simre under låg på lav varme i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

3

Hak gulerod (uskrællet) fint. Hak persille og skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød, gulerod og skalotteløg i 3-4 min, eller indtil kødet er brunet. Tilsæt Ay Cajun-ba, tomatpuré, hvidløg, vand* [1/2 dl | 1 dl] og halvdelen af persille, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*.

5

Tag peberfrugt ud af ovnen. Fyld med kødfars, og drys med revet ost. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil osten er gylden. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

6

Anret ris og peberfrugt på tallerken. Drys med resterende persille.