HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFarserede Peberfrugter
topBanner
Farserede peberfrugter

Farserede peberfrugter

med sorte bønner & korianderdressing

I aften byder vi på en dejlig opskrift på gratinerede, farserede peberfrugter. En fantastisk smagsoplevelse, hvor saftige peberfrugter fyldes med sorte bønner, majs, gulerod og korianderdressing, og derefter toppes med mozzarella. Server disse delikatesser med lækker tomatris, der får ekstra god smag ved at koges med Panamad-krydderi.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

4 g

Panamad

2 stk

Rød peberfrugt

125 g

Cherrytomater

½ pakke

Sorte bønner

75 g

Majs

1 stk

Gulerod

1 pose

Koriander

150 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)608.32 kcal
Energi (kJ)2545.2109 kJ
Fedt16.0467 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat90.4665 g
Sukker21 g
Protein22.8477 g
Salt1.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring en gryde med vand* [2,5 dl | 5 dl] i kog. Tilsæt ris og Panamad, og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. 

2

Halver peberfrugt, og fjern kernehus. Halver cherrytomater. Overfør peberfrugt og cherrytomater til en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

3

Skyl bønner [1/2 pakke, 2P] under koldt vand* i en si. Hæld væde fra majs [1/2 dåse, 2P]. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak koriander fint. Bland fraiche, koriander (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål.

4

Mos bønner let i en stor skål. Tilsæt majs, gulerod og halvdelen af korianderdressing, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

5

Fyld peberfrugter med fars. Drys med revet mozzarella, og krydr med et nip peber*. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil osten er smeltet. Bland cherrytomater i gryden med færdigkogt ris. 

6

Anret tomatris på tallerkener. Top med farserede peberfrugter. Dryp med resterende korianderdressing. Drys med resterende koriander.