Farserede peberfrugter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Farserede peberfrugter

Farserede peberfrugter

med sorte bønner & korianderdressing

I aften byder vi på en dejlig opskrift på gratinerede, farserede peberfrugter. En fantastisk smagsoplevelse, hvor saftige peberfrugter fyldes med sorte bønner, majs, gulerod og korianderdressing, og derefter toppes med mozzarella. Server disse delikatesser med lækker tomatris, der får ekstra god smag ved at koges med Panamad-krydderi.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

4 g

Panamad

2 stk

Peberfrugt

125 g

Cherrytomater

½ pakke

Sorte bønner

½ dåse

Majs

1 stk

Gulerod

1 pose

Koriander

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)608 kcal
Energi (kJ)2545 kJ
Fedt16.05 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat90.47 g
Sukker21 g
Protein22.85 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring en gryde med vand* [2,5 dl | 5 dl] i kog. Tilsæt ris og Panamad, og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. 

Bag grøntsager
2

Halver peberfrugt, og fjern kernehus. Halver cherrytomater. Overfør peberfrugt og cherrytomater til en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

Bland korianderdressing
3

Skyl bønner [1/2 pakke, 2P] under koldt vand* i en si. Hæld væde fra majs [1/2 dåse, 2P]. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak koriander fint. Bland fraiche, koriander (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Bland fars
4

Mos bønner let i en stor skål. Tilsæt majs, gulerod og halvdelen af korianderdressing, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

Bag peberfrugt
5

Fyld peberfrugter med fars. Drys med revet mozzarella, og krydr med et nip peber*. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil osten er smeltet. Bland cherrytomater i gryden med færdigkogt ris. 

Server
6

Anret tomatris på tallerkener. Top med farserede peberfrugter. Dryp med resterende korianderdressing. Drys med resterende koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image