HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFarsbrød
topBanner
Farsbrød

Farsbrød

med rodfrugter og hvidløgsyoghurt

Her har vi lavet en opskrift på et saftigt og velsmagende farsbrød bagt med oregano, rosmarin, hvidløg og vores færdige krydderiblanding, som vi kalder Jorden Rundt. Farsbrødet får selskab i ovnen af ​​rodfrugter, som derefter blandes med salatmix og toppes med solsikkekerner. Farsbrødet og rodfrugtsalaten serveres med en cremet hvidløgsyoghurt.

Allergener:glutenmælkægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

600 g

Rodfrugtsmix

1 stk

Rosmarin

2 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket oksekød

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 g

Oregano, tørret

60 g

Blandet salat

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholdesesam, nødder, jordnødder)

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Hvedemel (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)630 kcal
Energi (kJ)2636 kJ
Fedt25.69 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat57.55 g
Sukker17.5 g
Protein39.77 g
Salt4.5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Hak rosmarin [1 stilk | 2 stilke] fint. Hak hvidløg [1 stk | 2 stk] fint. Skær rodfrugter (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir sammen med resterende hvidløg (uskrællet). Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med halvdelen af rosmarin og et stort nip salt* og peber. Bag i 20-25 min, eller indtil møre.

2

Bland hakket oksekød, hakket hvidløg, Jorden Rundt, panko, æg* [1 stk | 2 stk], hvedemel* [1 spsk | 2 spsk], salt* [½ tsk | 1 tsk], oregano, et nip peber* og resterende rosmarin i en stor skål.

3

Form fars til 4 cm x 2 cm farsbrød [1 stk, 2P | 2 stk, 4P]. Placer farsbrød på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 25 min, eller indtil gennemtilberedt. VIGTIGT: Farsbrødet er færdigt, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Pres bagt hvidløg ud af skrællen, mos med en gaffel, og bland med yoghurt i en lille skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

5

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Bland salat, rodfrugter, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en mellemstor skål. Skær farsbrød i 3 cm skiver.

6

Anret farsbrød og rodfrugtsalat på tallerkener. Top med solsikkefrø. Server med hvidløgsyoghurt.