
Her får du en opskrift, som giver dig et festligt fyrværkeri af smage og farver. Vores lækre falafelsalat indeholder nemlig mange spændende ingredienser som bulgur, gulerod, agurk & peberfrugt, som får selskab af sprød falafel. Vi topper lækkerierne med en cremet korianderyoghurt og græsk salatost!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pose
Koriander
250 g
Falafel
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
4 g
Bouillon
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Agurk
1 stk
Gulerod
1 stk
Peberfrugt
60 g
Blandet salat
100 g
Græsk salatost
4 dl
Vand (trin 1)

Bring vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

Hak koriander groft. Bland yoghurt, koriander (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Riv gulerod (uskrællet) groft. Del agurk på langs, skrab kerner ud med en ske, og skær i tynde skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg falafler i 2-3 min på hver side, eller indtil sprøde og gennemvarme.

Bland bulgur, salat, gulerod, agurk, peberfrugt, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål.

Anret salat i dybe tallerkener. Top med falafel og korianderyoghurt. Drys med smuldret salatost og resterende koriander.