Skip to main content

Falafel in harissa-tomato sauce

with sweet potato, bulgur and yoghurt drizzle

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Selleri

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)

2 stk

Hvidløgsfed

8 g

Harissa-krydderi

30 g

Spinat

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

240 g

Falafel

(Indeholder: Hvede, Gluten)

195 g

Hakkede tomater

1 stk

Løg

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

1.5 dl

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2882 kJ
Kalorier (kcal)689 kcal
Fedt19.5 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat103.6 g
Sukker7.8 g
Kostfibre15.3 g
Protein21.9 g
Salt4.4 g
Potassium57.6 mg
Calcium11.4 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image