
Enchiladas er en Tex Mex-ret, der tilberedes i ovnen. Både nemt og velsmagende! Fyld tortillarullerne med en sauce med kidneybønner, majs og peberfrugter, hæld resten af saucen over og drys med mozzarella. Bag dine enchiladas i ovnen i 5 minutter, og så er de færdige. Server med en frisk tomatsalsa med koriander og en stor klat fraiche!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pose
Koriander
½ pakke
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 dåse
Majs
4 g
Panamad
1 stk
Tomat
½ pakke
Hakkede tomater
4 g
Middelhavsdrøm
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
4 g
Bouillon
1 stk
Peberfrugt
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
1 pakke
Kidneybønner
1 stk
Løg
1 dl
Vand (trin 2)
½ spsk
Hvedemel (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
1 tsk
Salt (trin 3)

Tænd ovnen på 240°C/220°C grillfunktion. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 1-2 min.

Tilsæt Panamad, Middelhavsdrøm og hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], og rør rundt. Tilsæt vand* [1 dl | 2 dl] og grøntsagsbouillon, og rør indtil der ikke er klumper. Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P] og BBQ-sauce [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 5 min. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*. Tilsæt fraiche [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt.

Hæld væde fra kidneybønner og majs. Hak kidneybønner groft. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Bland kidneybønner, peberfrugt og halvdelen af enchiladasauce i en skål, og krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.

Placer et tortillabrød på et skærebræt, og top med 1/4 af bønnefyld. Rul sammen, og placer i et ildfast fad, som passer i størrelsen. Fortsæt med resterende tortillabrød. Top med resterende enchiladasauce, og drys med majs og revet mozzarella. Bag øverst i ovnen i 5 min, eller indtil osten er gylden.

Hak koriander groft. Skær tomat i 1 cm tern. Bland koriander og tomat i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Anret enchiladas på tallerkener. Top med tomatsalsa. Dryp med resterende fraiche.