Skip to main content
Enchiladas

Enchiladas

med kidneybønner og tomatsalsa

4.0
(328)

Enchiladas er en Tex Mex-ret, der tilberedes i ovnen. Både nemt og velsmagende! Fyld tortillarullerne med en sauce med kidneybønner, majs og peberfrugter, hæld resten af ​​saucen over og drys med mozzarella. Bag dine enchiladas i ovnen i 5 minutter, og så er de færdige. Server med en frisk tomatsalsa med koriander og en stor klat fraiche!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

½ pakke

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 dåse

Majs

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

½ pakke

Hakkede tomater

4 g

Middelhavsdrøm

4 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

4 g

Bouillon

1 stk

Peberfrugt

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder: Mælk)

1 pakke

Kidneybønner

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand (trin 2)

½ spsk

Hvedemel (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1157 kcal
Energi (kJ)4840 kJ
Fedt30.9 g
Mættet fedt9.8 g
Kulhydrat162.9 g
Sukker26.8 g
Kostfibre23.5 g
Protein41.1 g
Salt9.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Steg løg og hvidløg
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C grillfunktion. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 1-2 min.

Lav enchiladasauce
2

Tilsæt Panamad, Middelhavsdrøm og hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], og rør rundt. Tilsæt vand* [1 dl | 2 dl] og grøntsagsbouillon, og rør indtil der ikke er klumper. Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P] og BBQ-sauce [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 5 min. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*. Tilsæt fraiche [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt.

Tilsæt bønner og peberfrugt
3

Hæld væde fra kidneybønner og majs. Hak kidneybønner groft. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Bland kidneybønner, peberfrugt og halvdelen af enchiladasauce i en skål, og krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.

Bag enchiladas
4

Placer et tortillabrød på et skærebræt, og top med 1/4 af bønnefyld. Rul sammen, og placer i et ildfast fad, som passer i størrelsen. Fortsæt med resterende tortillabrød. Top med resterende enchiladasauce, og drys med majs og revet mozzarella. Bag øverst i ovnen i 5 min, eller indtil osten er gylden.

Lav tomatsalsa
5

Hak koriander groft. Skær tomat i 1 cm tern. Bland koriander og tomat i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret enchiladas på tallerkener. Top med tomatsalsa. Dryp med resterende fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image