topBanner
Enchiladas

Enchiladas

med kidneybønner og tomatsalsa

Enchiladas er en Tex Mex-ret, der tilberedes i ovnen. Både nemt og velsmagende! Fyld tortillarullerne med en sauce med kidneybønner, majs og peberfrugter, hæld resten af ​​saucen over og drys med mozzarella. Bag dine enchiladas i ovnen i 5 minutter, og så er de færdige. Server med en frisk tomatsalsa med koriander og en stor klat fraiche!

Tags:Vegetarisk
Allergener:sellerisennepsulfitterglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

150 g

Majs

4 g

Panamad

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

½ pakke

Finthakkede tomater

30 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

1 pakke

Kidneybønner

1 stk

Rød peberfrugt

4 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand* (trin 2)

½ spsk

Hvedemel* (trin 2)

(Indeholdergluten)

½ tsk

Salt* (trin 2)

1 tsk

Salt* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4812 kJ
Kalorier (kcal)1150 kcal
Fedt31 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat163 g
Sukker26 g
Protein41 g
Salt10 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C grillfunktion. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 1-2 min.

2

Tilsæt Panamad, Middelhavsdrøm og hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], og rør rundt. Tilsæt vand* [1 dl | 2 dl] og grøntsagsbouillon, og rør indtil der ikke er klumper. Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P] og BBQ-sauce [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 5 min. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*. Tilsæt fraiche [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt.

3

Hæld væde fra kidneybønner og majs. Hak kidneybønner groft. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Bland kidneybønner, peberfrugt og halvdelen af enchiladasauce i en skål, og krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.

4

Placer et tortillabrød på et skærebræt, og top med 1/4 af bønnefyld. Rul sammen, og placer i et ildfast fad, som passer i størrelsen. Fortsæt med resterende tortillabrød. Top med resterende enchiladasauce, og drys med majs og revet mozzarella. Bag øverst i ovnen i 5 min, eller indtil osten er gylden.

5

Hak koriander groft. Skær tomat i 1 cm tern. Bland koriander og tomat i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret enchiladas på tallerkener. Top med tomatsalsa. Dryp med resterende fraiche.