Ovnbagt laks i amerikansk stil
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Ovnbagt laks i amerikansk stil

med æbleslaw og spicy honning

Tag børnene med i køkkenet, og lav en lækker omgang aftensmad! Vi skal have ovnbagt laks, som serveres med ovnbagte kartofler og en saftig slaw med vores egen kålblanding, æble og citrondressing med kærnemælk. Til modige børn og voksne er der spicy srirachahonning til at toppe sin laks med!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Selleri
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder: Fisk)

25 g

Honning

20 g

Sriracha

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

1 stk

Æble

75 g

Snittet kålsalat

50 ml

Citrondressing med kærnemælk

(Indeholder: Mælk, Sennep, Æg Kan indeholde spor af: Selleri, Soja)

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2640 kJ
Kalorier (kcal)631 kcal
Fedt27.3 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat68.6 g
Sukker21.7 g
Protein32.8 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hello Sunrise, salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland æble, kålsalat og salt i en stor skål.

3

Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt, når kartofler har 10 min tilbage. 

Placer laks på en bageplade med bagepapir med skindsiden nedad, og bag i 9-10 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

4

Imens, opvarm honning og sriracha i en lille gryde på middelvarme i 2-3 min, eller indtil gennemvarmt og tyndtflydende.

5

Vend citrondressing i skålen med slaw lige inden servering.

6

Anret kartofler, slaw og laks på tallerkener.

Top laks med spicy honning på de voksnes tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image