Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Dildpaneret torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dildpaneret torsk

Dildpaneret torsk

med fritter & grøn salat

Briterne har fat i noget, når de kombinerer paneret fisk med sprøde fritter. Vi holder det simpelt, når vi tilbereder denne klassiske ret og fokuserer på madlavningsteknikker og smagsforstærkere. Her får du det bedste ud af både fisk og kartofler og kombinerer med grønt tilbehør og mayo.

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

15 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Tomat

60 g

Blandet salat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

500 g

Kartofler

1 pose

Dild

½ stk

Citron

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)657 kcal
Energi (kJ)2750 kJ
Fedt35.25 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat52.91 g
Sukker5.1 g
Protein31.42 g
Salt0.6 g

Bageplade
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Bland urtepanko
2

Hak dild fint. Skær citron i både. Pres eller hak hvidløg fint. Bland dild, hvidløg, panko [1/2 pose, 2P] og olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] i en skål. Smag til med salt* og peber*.

Paner fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle, og læg på en bageplade med bagepapir. Drys med urtepanko, og pres, så den sidder fast. TIP: Noget af pankoen vil falde af, men det gør ikke noget - den skal bruges senere. 

Bag fisk
4

Bag fisk i ovnen i 6-10 min, eller indtil pankoen er gylden, når fritterne har 10 min tilbage i ovnen. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland salat
5

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Hak tomat groft. Bland en smule olivenolie* og et skvæt citronsaft med et nip salt* og peber* i en skål. Vend tomat og salat i skålen. TIP: Vent med at vende det hele sammen indtil lige før servering, så salat forbliver helt sprød.

Server
6

Anret fisk, fritter og salat på tallerkener. Drys med overskydende urtepanko fra bagepladen. Server med mayonnaise og citronbåde.