HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconDildpaneret Torsk
topBanner
Dildpaneret torsk

Dildpaneret torsk

med fritter & grøn salat

Briterne har fat i noget, når de kombinerer paneret fisk med sprøde fritter. Vi holder det simpelt, når vi tilbereder denne klassiske ret og fokuserer på madlavningsteknikker og smagsforstærkere. Her får du det bedste ud af både fisk og kartofler og kombinerer med grønt tilbehør og mayo.

Allergener:glutenægsennepfisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

15 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Tomat

60 g

Blandet salat

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

500 g

Kartofler

1 pose

Dild

250 g

Citron

2 spsk

Torsk

(Indeholderfisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2749.6409 kJ
Kalorier (kcal)657.1799 kcal
Fedt35.2485 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat52.9086 g
Sukker5.1 g
Protein31.423 g
Salt0.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Hak dild fint. Skær citron i både. Pres eller hak hvidløg fint. Bland dild, hvidløg, panko [1/2 pose, 2P] og olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] i en skål. Smag til med salt* og peber*.

3

Dup fisk tør med køkkenrulle, og læg på en bageplade med bagepapir. Drys med urtepanko, og pres, så den sidder fast. TIP: Noget af pankoen vil falde af, men det gør ikke noget - den skal bruges senere. 

4

Bag fisk i ovnen i 6-10 min, eller indtil pankoen er gylden, når fritterne har 10 min tilbage i ovnen. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

5

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Hak tomat groft. Bland en smule olivenolie* og et skvæt citronsaft med et nip salt* og peber* i en skål. Vend tomat og salat i skålen. TIP: Vent med at vende det hele sammen indtil lige før servering, så salat forbliver helt sprød.

6

Anret fisk, fritter og salat på tallerkener. Drys med overskydende urtepanko fra bagepladen. Server med mayonnaise og citronbåde.