
Til dage hvor du har lyst til en lækker omgang pasta er vores Cremet zucchinipasta og sprød prosciutto din redning. Vi vender spaghetti i en lækker sauce med zucchini, madlavningsfløde og finrevet ost, og på toppen kommer der et sprødt umami-indslag i form af stegt prosciutto vendt med sauteret tomat.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
180 g
Spaghetti
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Zucchini
2 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
10 g
Kyllingefond
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
50 g
Prosciutto
1 g
Chiliflager
2 dl
Gemt pastavand
2 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til stegning

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Riv zucchini groft.
Hak tomat groft.
Pres eller hak hvidløg fint.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Hak prosciutto groft.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg tomat og chiliflager i 1-2 min, eller indtil bløde. Overfør til en lille skål, og vend med prosciutto.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Opvarm smør i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg zucchini og hvidløg i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, pastavand og et nip salt og peber. Lad koge i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Vend pasta og halvdelen af finrevet ost i stegepanden med sauce.

Anret pasta i dybe tallerkener, og drys med resterende finrevet ost.
Top med tomat-prosciutto.