Skip to main content
Cremet zucchinipasta og sprød prosciutto med kyllingebrystfiletstrimler
Cremet zucchinipasta og sprød prosciutto med kyllingebrystfiletstrimler

Cremet zucchinipasta og sprød prosciutto med kyllingebrystfiletstrimler

med sauteret tomat, hvidløg og chiliflager

Til dage hvor du har lyst til en lækker omgang pasta er vores Cremet zucchinipasta og sprød prosciutto din redning. Vi vender spaghetti i en lækker sauce med zucchini, madlavningsfløde og finrevet ost, og på toppen kommer der et sprødt umami-indslag i form af stegt prosciutto vendt med sauteret tomat.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Spaghetti

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Zucchini

2 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

10 g

Kyllingefond

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

50 g

Prosciutto

1 g

Chiliflager

300 g

Kyllingebryststrimler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Gemt pastavand

2 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)4324 kJ
Kalorier (kcal)1034 kcal
Fedt52.9 g
Mættet fedt26.7 g
Kulhydrat76.2 g
Sukker12.1 g
Protein62.6 g
Salt2.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager og kylling
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Riv zucchini groft. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog pasta
2

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg prosciutto
3

Imens, opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Hak prosciutto groft.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg tomat og chiliflager i 1-2 min, eller indtil bløde. Overfør til en lille skål, og vend med prosciutto.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav sauce
4

Opvarm smør i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini og hvidløg i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, pastavand og et nip salt og peber. Lad koge i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta og ost
5

Vend pasta, kylling og halvdelen af finrevet ost i stegepanden med sauce.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener, og drys med resterende finrevet ost. 

Top med tomat-prosciutto.