Cremet svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet svinemørbrad

Cremet svinemørbrad

med kartofler og hvidløgstegte grøntsager

Nem og velsmagende aftensret med svinemørbrad, kogte kartofler, hvidløgsstegt broccoli og zucchini og en spændende sennepssauce med en skøn smag af fløde. Hurtigt og velsmagende til weekenden eller til en festlig hverdagsaften!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Hvedefri
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

250 g

Broccoli

1 stk

Zucchini

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Svinemørbrad

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)588 kcal
Energi (kJ)2461 kJ
Fedt26.6 g
Mættet fedt12.6 g
Kulhydrat43.2 g
Sukker9.5 g
Protein40 g
Salt3.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler (uskrællet) i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og stil til side. Læg låg på for at holde på varmen.

Forbered råvarer
2

Skær broccoli i små buketter og stokken i 2 cm tern. Hak zucchini groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg broccoli og zucchini i 2-3 min, eller indtil næsten møre. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål med låg for at holde på varmen.

Steg kød
4

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Krydr svinemørbrad med et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Lav sennepsauce
5

Tilsæt madlavningsfløde, sennep, grøntsagsbouillon, salt* [¼ tsk | ½ tsk] og et nip peber*, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Server
6

Anret kartofler, svinemørbrad og grøntsager i dybe tallerkener. Top svinemørbrad med sennepsauce.