HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Svinemørbrad
topBanner
Cremet svinemørbrad

Cremet svinemørbrad

med kartofler og hvidløgstegte grøntsager

Nem og velsmagende aftensret med svinemørbrad, kogte kartofler, hvidløgsstegt broccoli og zucchini og en spændende sennepssauce med en skøn smag af fløde. Hurtigt og velsmagende til weekenden eller til en festlig hverdagsaften!

Tags:Under 650 kcalHurtig
Allergener:MælkSelleriSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

400 g

Små kartofler

250 g

Broccoli

220 g

Zucchini

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Svinemørbrad

1 pakke

Madlavningsfløde

(IndeholderMælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

12 g

Sennep

(IndeholderSennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)588 kcal
Energi (kJ)2461 kJ
Fedt26.62 g
Mættet fedt12.6 g
Kulhydrat43.2 g
Sukker9.5 g
Protein39.99 g
Salt3.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler (uskrællet) i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og stil til side. Læg låg på for at holde på varmen.

2

Skær broccoli i små buketter og stokken i 2 cm tern. Hak zucchini groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg broccoli og zucchini i 2-3 min, eller indtil næsten møre. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål med låg for at holde på varmen.

4

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Krydr svinemørbrad med et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

5

Tilsæt madlavningsfløde, sennep, grøntsagsbouillon, salt* [¼ tsk | ½ tsk] og et nip peber*, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

6

Anret kartofler, svinemørbrad og grøntsager i dybe tallerkener. Top svinemørbrad med sennepsauce.