Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Cremet svinekødsgryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet svinekødsgryde

Cremet svinekødsgryde

med kogte kartofler og frisk kålsalat

I aften laver vi rigtig hyggemad, som hele familien kommer at elske! Vi laver en cremet persille- og svinekødsgryde, der er krydret med masser af hvidløg, både frisk og i form af vores færdiglavede krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vi serverer vores gryderet med kogte kartofler og en sprød agurkesalat med kål.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

300 g

Svinekamfilet

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)708 kcal
Energi (kJ)2961 kJ
Fedt42.15 g
Mættet fedt17.6 g
Kulhydrat45.05 g
Sukker9.6 g
Protein39.13 g
Salt2.9 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. Krydr med et nip salt*, og stil til side med låg på for at holde på varmen.

Steg kød
2

Skær svinekød i 3 cm tern. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svinekød, Hvide Løjer & Urter og et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min. Overfør til en tallerken.

Lav sauce
4

Hak persille fint. Pres eller hak hvidløg fint. Steg hvidløg i 1-2 min i samme stegepande. Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Lav agurkesalat
5

Hak agurk groft. Bland kålblanding, olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt* og peber* i en stor skål, og masser med hænderne i 30 sek, eller indtil mør. Tilsæt agurk, og vend sammen.

6