
Cremet svinekødsgryde
med kogte kartofler og frisk kålsalat
I aften laver vi rigtig hyggemad, som hele familien kommer at elske! Vi laver en cremet persille- og svinekødsgryde, der er krydret med masser af hvidløg, både frisk og i form af vores færdiglavede krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vi serverer vores gryderet med kogte kartofler og en sprød agurkesalat med kål.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
400 g
Små kartofler
300 g
Svinekamfilet
4 g
Hvide Løjer & Urter
150 g
Kålblanding, skåret
(Kan indeholde Selleri)
1 pose
Bredbladet persille
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Agurk
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
Fremgangsmåde
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. Krydr med et nip salt*, og stil til side med låg på for at holde på varmen.
Skær svinekød i 3 cm tern. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svinekød, Hvide Løjer & Urter og et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min. Overfør til en tallerken.
Hak persille fint. Pres eller hak hvidløg fint. Steg hvidløg i 1-2 min i samme stegepande. Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Hak agurk groft. Bland kålblanding, olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt* og peber* i en stor skål, og masser med hænderne i 30 sek, eller indtil mør. Tilsæt agurk, og vend sammen.