topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet oste-risotto

Cremet oste-risotto

med tomatsalat og græskærcrunch

Risotto smager fantastisk, og kan varieres på mange måder, det vigtige er dog at den er cremet. Vores variant bliver ekstra cremet af smør og to slags ost. Vi serverer den med en frisk tomatsalat med balsamico og rucola, og en spændende græskærcrunch med panko og ristet løg.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Risottoris

1 stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten, Hvede)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Revet Gruyere

(Indeholder Mælk)

125 g

Cherrytomater

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

8 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

6 dl

Vand til risotto

¼ tsk

Salt til risotto

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

1 spsk

Smør til risotto

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4511 kJ
Kalorier (kcal)1078 kcal
Fedt69.1 g
Mættet fedt38.8 g
Kulhydrat87 g
Sukker10.1 g
Protein25.8 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Forbered risotto
1

Hak løg fint.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde. Tilsæt ris, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemsigtige. Tilsæt vand, grøntsagsbouillon og salt, og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 18-22 min, eller indtil bouillonen er absorberet og risen er 'al dente'.

Lav græskærcrunch
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko og græskærkerner i 3-4 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Krydr med et nip salt og peber.

Bland panko og græskærkerner med ristede løg i en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Halver cherrytomater.

Skyl rucola.

Lav salat
4

Bland balsamico, sukker, salt, olivenolie og et nip peber i en stor skål.

Vend cherrytomater og rucola i skålen.

Lav risotto
5

Tag stegepanden med risotto af varmen.

Tilsæt gruyere, smør og halvdelen af finrevet ost, rør rundt, og krydr med et nip salt og peber.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risottoen ser tør ud.

Server
6

Anret risotto i dybe tallerkener.

Drys med græskærcrunch og resterende finrevet ost.

Server med tomatsalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image