HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChar Siu Inspireret Svine Og Kalvekød
topBanner
Char siu-inspireret svine- og kalvekød

Char siu-inspireret svine- og kalvekød

med hoisinvendte nudler og stegte grøntsager

Prøv en ny spændende asiatisk ret lavet af vores professionelle kok Sophie. Med denne opskrift har hun lavet en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke! Smag svine- og kalvekød og grøntsager til med sojasauce, hoisinsauce, hvidløg og ingefær, og server med nudler. Top med crunchy peanuts og dejlig chili for en perfekt oplevelse.

Tags:Hurtig
Allergener:glutensojasesamjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

200 g

Pak choi

1 stk

Chili

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

30 g

Hoisinsauce (vegetarisk)

(Indeholdergluten, soja, sesam)

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2963.4644 kJ
Kalorier (kcal)708.285 kcal
Fedt26.4833 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat74.9522 g
Sukker16.3 g
Protein39.926 g
Salt4.7 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i stave. Hak pak choi groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Snit chili fint.

2

Bring en stor gryde med vand* i kog. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

3

Tilsæt pak choi, ingefær, hvidløg og et stort nip salt*, og steg i 1 min. Overfør til en skål.

4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min. Gem en smule nudelvand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend nudler med hoisinsauce og nudelvand i gryden.

5

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på høj varme. Steg hakket svine-/kalvekød i 3-4 min, eller indtil brunet og sprødt. Sænk til lav varme. Tilsæt sojasauce, grøntsager og nudler, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

6

Anret nudler, grøntsager og kød i dybe tallerkener. Top med peanuts og chili.