
Char-siu inspireret svine- og kalvekød
med hoisinvendte nudler og stegte grøntsager
Prøv en ny spændende asiatisk ret lavet af vores professionelle kok Sophie. Med denne opskrift har hun lavet en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke! Smag hakket svine- og kalvekød og grøntsager til med sojasauce, hoisinsauce, hvidløg og ingefær, og server med nudler. Top med crunchy peanuts og dejlig chili for en perfekt oplevelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Pak choi
1 stk
Rød chili
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Ingefær
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
20 g
Peanuts
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
Fremgangsmåde

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Hak pak choi groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Snit chili fint.

Bring en stor gryde med vand* i kog. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt pak choi, ingefær, hvidløg og et stort nip salt*, og steg i 1 min. Overfør til en skål.

Tilsæt nudler [1/2 pakke, 2P] til gryden med kogende vand*, og kog i 5-6 min. Gem en smule nudelvand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend nudler med hoisinsauce og nudelvand i gryden.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet og sprødt. Sænk til lav varme. Tilsæt sojasauce, grøntsager og nudler, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Anret nudler, grøntsager og kød i dybe tallerkener. Top med peanuts og chili.