HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCajunpaneret Kylling
topBanner
Cajunpaneret kylling

Cajunpaneret kylling

med krydret kartofler og frisk tomatsalat

En rigtig god weekend starter med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den perfekte opskrift! Her går vi all in med vores yndlingskrydderi: cajun-krydret, paneret kylling serveret med cajun-krydret og gyldenbagte kartofler, som du dypper i lækker aioli. Server med salsa på friske grøntsager og en lækker dressing.

Tags:Proteinrig
Allergener:sulfitterglutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Tomat

280 g

Kyllingebrystfilet

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Rød peberfrugt

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 pose

Bredbladet persille

4 g

Mamas Favorit

(Indeholderæg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 3)

¼ tsk

Salt* (trin 3)

1 tsk

Sukker* (trin 5)

1 spsk

Olivenolie* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2955.3262 kJ
Kalorier (kcal)706.3399 kcal
Fedt25.919 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat71.4651 g
Sukker15.5 g
Protein46.5895 g
Salt1.8 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Mamas Favorit. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Hak tomat fint. Hak persille fint. Hak peberfrugt fint. Pres eller hak hvidløg fint.

3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Bland hvidløg, panko, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], Ay-Cajun-ba og et nip peber* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg og derefter i panering.

4

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Bland tomat, peberfrugt, persille, balsamico og sukker* [1 tsk I 2 tsk] i en skål. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret kylling, kartofler og tomatsalsa på tallerkener. Server med aioli.