topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret 'shrimp roll'

Cajunkrydret 'shrimp roll'

med ovnbagte fritter og syrlig radisesalat

I aften har vi lavet en innovativ opskrift, hvor vi fylder hotdogbrød med noget helt andet end pølser og ketchup. Vi smører cajunsmør på brødene, og rister dem, så smørret smelter. Derefter fylder vi brødene med radisesalat med kål og lime og stegte rejer med mayonnaise og cajunkrydderier. Hjemmelavede fritter passer perfekt til det.

Tags:
Nem
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Krebsdyr
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

75 g

Spidskål, skåret

500 g

Kartofler

75 g

Radiser

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2744 kJ
Kalorier (kcal)656 kcal
Fedt28.4 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat79.2 g
Sukker8.1 g
Protein21.3 g
Salt8.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag smør ud af køleskabet.

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Steg rejer
2

Imens, hak rejer groft på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer i 1-2 min, eller indtil gyldne og gennemstegte, og overfør til en mellemstor skål.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav radisesalat
3

Skær radiser i tynde skiver.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Bland spidskål [1/2 pose, 2P], radiser, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et skvæt limesaft i en mellemstor skål.

Varm pølsebrød
4

Bland smør [1 spsk I 2 spsk] og halvdelen af Ay Cajun-ba i en lille skål, når fritterne har 5 min tilbage.

Del pølsebrød [1/2 pakke] på midten, og smør med cajunsmør.

Varm på risten i ovnen i 2-3 min, eller indtil let ristet.

Bland rejer
5

Vend mayonnaise og resterende Ay Cajun-ba i skålen med rejer.

Server
6

Fyld pølsebrød med radisesalat og rejer. 

Server med fritter og resterende limebåde.