Skip to main content
Cajunpanerede rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpanerede rejer

Cajunpanerede rejer

med majstoppede kartofler og frisk spinat

Her kommer en mundvandsdrivende ret med cajun-krydrede, panerede rejer. Vi serverer dem på bund af bagte kartofler med bagt majs, peberfrugt og rødløg, som til sidst vendes med frisk spinat og persille. Server med en cremet aiolidressing og limebåde til at balancere retten.

Tags:
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

500 g

Kartofler

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Rødløg

30 g

Spinat

1 stk

Lime

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Majs

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2646 kJ
Kalorier (kcal)632 kcal
Fedt24.8 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat80.2 g
Sukker13.2 g
Protein23.5 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Mamas Favorit og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Bag grøntsager
2

Imens, hæld væde fra majs.

Skær rødløg i 1 cm både.

Skær tomat i 2 cm tern.

Overfør majs, rødløg og tomat til en anden bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og vend sammen.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil brunede og møre, når kartoflerne har 20 min tilbage.

Forbered rejer
3

Imens, skyl spinat.

Pluk persille.

Skær lime i både.

Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål. Tilsæt hvedemel, salt, Ay Cajun-ba og et nip peber, og vend sammen. 

Pisk æg sammen (brug halvdelen af ægget til 2P) i en lille skål, tilsæt til skålen med rejer, og vend sammen.

Steg rejer
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen. 

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Top rejer med sprødstegt panko fra stegepanden.

Bland kartofler og grøntsager
5

Vend færdigbagte kartofler med grøntsager på en af bagepladerne lige inden servering.

Tilsæt spinat og persille, og vend sammen.

Bland aioli, vand og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
6

Anret kartofler og grøntsager i dybe tallerkener.

Top med rejer.

Dryp med aiolidressing.

Server med limebåde.