Her kommer en mundvandsdrivende ret med cajun-krydrede, panerede rejer. Vi serverer dem på bund af bagte kartofler med bagt majs, peberfrugt og rødløg, som til sidst vendes med frisk spinat og persille. Server med en cremet aiolidressing og limebåde til at balancere retten.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
500 g
Kartofler
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Rødløg
30 g
Spinat
1 stk
Lime
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 dåse
Majs
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 stk
Tomat
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til rejer
1 spsk
Mel til panering
1
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Vand til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Mamas Favorit og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hæld væde fra majs.
Skær rødløg i 1 cm både.
Skær tomat i 2 cm tern.
Overfør majs, rødløg og tomat til en anden bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil brunede og møre, når kartoflerne har 20 min tilbage.
Imens, skyl spinat.
Pluk persille.
Skær lime i både.
Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål. Tilsæt hvedemel, salt, Ay Cajun-ba og et nip peber, og vend sammen.
Pisk æg sammen (brug halvdelen af ægget til 2P) i en lille skål, tilsæt til skålen med rejer, og vend sammen.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen.
Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Top rejer med sprødstegt panko fra stegepanden.
Vend færdigbagte kartofler med grøntsager på en af bagepladerne lige inden servering.
Tilsæt spinat og persille, og vend sammen.
Bland aioli, vand og et nip salt og peber i en lille skål.
Anret kartofler og grøntsager i dybe tallerkener.
Top med rejer.
Dryp med aiolidressing.
Server med limebåde.