topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Buddha bowl

Buddha bowl

med ovnbagte BBQ-kikærter & mango

I aften byder vi på skøn vegetarbowl med BBQ-smag, som er nem og hurtig at lave. Bowlen er fyldt med mango, peberfrugter, avocado, syltet løg og bouillonkogt bulgur. Stil den fantastiske hjemmelavede sriracha-mayonnaise frem, og måltidet er klar til at serveres!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Avocado

1 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

1 pakke

Kikærter

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

8 g

Grøntsagsbouillon

170 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

10 g

Sesamfrø

1 stk

Rødløg

½ stk

Mango

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Salt (trin 3)

3 tsk

Sukker (trin 3)

4 dl

Vand (trin 1)

¼ spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)895 kcal
Energi (kJ)3746 kJ
Fedt34.53 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat102.29 g
Sukker33.6 g
Protein22.44 g
Salt6.4 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med vand* [4 dl I 8 dl] i kog. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

Bag kikærter
2

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Fordel kikærter på en bageplade med bagepapir. Dryp med BBQ-sauce og en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

Sylt rødløg
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, vand* [1 spsk | 2 spsk], sukker* [3 tsk | 6 tsk] og salt* [1 tsk | 2 tsk]i en lille skål.

Forbered råvarer
4

Skræl mango [½ stk, 2 pers.], og skær i 1 cm tern. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Bland srirachamayo
5

Bland mayonnaise, sriracha og vand* [1/4 spsk. | 1/2 spsk. ]. Hæld væde fra rødløg.

Server
6

Anret bulgur i skåle. Top med BBQ-kikærter, peberfrugt, avocado, mango og rødløg. Drys med sesamfrø. Dryp med srirachamayo.