HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBuddha Bowl
topBanner
Buddha bowl

Buddha bowl

med ovnbagte BBQ-kikærter & mango

I aften byder vi på skøn vegetarbowl med BBQ-smag, som er nem og hurtig at lave. Bowlen er fyldt med mango, peberfrugter, avocado, syltet løg og bouillonkogt bulgur. Stil den fantastiske hjemmelavede sriracha-mayonnaise frem, og måltidet er klar til at serveres!

Tags:Vegetarisk
Allergener:ægsennepsulfitterselleriglutensesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Avocado

1 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

1 pakke

Kikærter

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

8 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

170 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

10 g

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

1 stk

Rødløg

½ stk

Mango

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Salt (trin 3)

3 tsk

Sukker (trin 3)

4 dl

Vand (trin 1)

¼ spsk

Vand (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)895 kcal
Energi (kJ)3746 kJ
Fedt34.54 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat102.29 g
Sukker33.6 g
Protein22.43 g
Salt6.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med vand* [4 dl I 8 dl] i kog. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

2

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Fordel kikærter på en bageplade med bagepapir. Dryp med BBQ-sauce og en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, vand* [1 spsk | 2 spsk], sukker* [3 tsk | 6 tsk] og salt* [1 tsk | 2 tsk]i en lille skål.

4

Skræl mango [½ stk, 2 pers.], og skær i 1 cm tern. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

5

Bland mayonnaise, sriracha og vand* [1/4 spsk. | 1/2 spsk. ]. Hæld væde fra rødløg.

6

Anret bulgur i skåle. Top med BBQ-kikærter, peberfrugt, avocado, mango og rødløg. Drys med sesamfrø. Dryp med srirachamayo.