Skip to main content
Sprød BBQ-kuller og regnbuefritter

Sprød BBQ-kuller og regnbuefritter

med frisk spinatslaw og fraichedressing

4.1
(71)

I aften panerer vi kuller i BBQ-sauce, panko og cajunkrydderier, og steger den sprød og gylden. Vi serverer vores BBQ-kuller med hjemmelavede regnbuefritter, en frisk spinatslaw med kål og citron, og en cremet dressing med hvidløg og fraiche.

Tags:
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Mælk
Sennep
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Citrusfrugt

2 stk

Gulerod

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

30 g

Spinat

300 g

Kartofler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Rødbede

75 g

Rødkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til salat

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til mel

1 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)2437 kJ
Kalorier (kcal)582 kcal
Fedt14.6 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat72.6 g
Sukker25.4 g
Kostfibre11 g
Protein38.7 g
Salt4.2 g
Potassium776.9 mg
Calcium4.5 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Lav regnbuefritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod (uskrællet), kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav salat
2

Imens, skær citron i både.

Bland rødkål, salt og et skvæt citronsaft i en mellemstor skål, og stil til side.

Paner fisk
3

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Bland BBQ-sauce og vand i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Ay Cajun-ba i en tredje dyb tallerken.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt

Vend fisk i hvedemel, derefter i BBQ-sauce og til sidst i panering.

Overfør til en tallerken.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav spinatslaw
5

Imens, skyl spinat, og vend i skålen med rødkål.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Server
6

Anret fisk, fritter og spinatslaw på tallerkener.

Server med fraichedressing.