
I dag skal vi have pulled pork-burger, og vi har et trick eller to oppe i ærmet! Kødet får ekstra smag af vores egen BBQ-sauce, og så laver vi en sødmefuld sauce af frisk passionsfrugt, som giver burgeren perfekt balance mellem salt, sødt og syrligt. Hertil coleslaw, kartoffel- og pastinakbåde og mayonnaise til at dyppe hele herligheden i.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Pulled pork
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Gulerod
1 stk
Passionsfrugt
2 stk
Forårsløg
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Sennep, Æg)
500 g
Kartofler
½ stk
Pastinak
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Olie til slaw
¼ tsk
Salt til slaw
1 tsk
Sukker til sauce
½ dl
Vand til sauce

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler og pastinak (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Tilsæt BBQ-sauce, og træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Riv gulerod groft.
Snit forårsløg fint.
Halver citrusfrugt.
Bland rødkål, gulerod, forårsløg, et stort skvæt citrusfrugtsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Halver passionsfrugt, og grav indmad ud. Overfør til en lille gryde.
Tilsæt sukker og vand, og bring i kog.
Kog i 2-3 min, eller indtil tyknet.
Overfør til en lille skål.

Imens, del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 1-2 min.

Fyld boller med pulled pork.
Top med passionsfrugtsauce og coleslaw.
Server med rodfrugtebåde og mayonnaise.