BBQ-glaserede plantefarsbøffer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-glaserede plantefarsbøffer

BBQ-glaserede plantefarsbøffer

med grøntsagsmos og fraiche-slaw

Nyd et letlavet grønt måltid med vores BBQ-glaserede plantefarsbøffer, som vi serverer med en cremet kartoffelmos med pastinak og hvidløg. Vi har også tid til at blande en frisk slaw med spidskål, gulerødder og fraiche for at fuldende aftensmaden.

Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Æg
Sulfitter
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Pastinak

1 stk

Hvidløgsfed

180 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)

120 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Gulerod, Julienne

150 g

Spidskål, skåret

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

1

Æg til bøffer

¼ tsk

Salt til bøffer

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til slaw

2 spsk

Vand til glace

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3089 kJ
Kalorier (kcal)738 kcal
Fedt22.9 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat99.1 g
Sukker30.9 g
Protein31.8 g
Salt5.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav mos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartofler og pastinak, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.

Kog kartofler og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Form bøffer
2

Bland plantefars, rasp, BBQ-krydderi, æg, salt og et nip peber.

Form fars til bøffer (2 pr. person), og overfør til en tallerken.

TIP: Pres forsigtigt bøfferne godt sammen, da farsen vil være lidt våd.

Steg bøffer
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 2-3 min på den ene side, eller indtil kanterne er brunede.

Sænk til middel varme, og vend bøfferne. Steg i 6-7 min, eller indtil gennemstegte.

Lav slaw
4

Imens, snit forårsløg fint.

Bland gulerod, spidskål, forårsløg, fraiche, salt og et nip peber i en mellemstor skål. 

Glaser bøffer
5

Tilsæt BBQ-sauce og vand til stegepanden med bøffer.

Vend bøffer i glace, og lad simre i 1 min.

Server
6

Anret mos, fraicheslaw og bøffer på tallerkener.

Top bøffer med resterende glace.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image