Nyd et letlavet grønt måltid med vores BBQ-glaserede plantefarsbøffer, som vi serverer med en cremet kartoffelmos med pastinak og hvidløg. Vi har også tid til at blande en frisk slaw med spidskål, gulerødder og fraiche for at fuldende aftensmaden.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Bagekartoffel
1 stk
Pastinak
1 stk
Hvidløgsfed
180 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
25 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)
120 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Forårsløg
1 stk
Gulerod, Julienne
150 g
Spidskål, skåret
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
3 spsk
Mælk til mos
½ tsk
Salt til mos
1
Æg til bøffer
¼ tsk
Salt til bøffer
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til slaw
2 spsk
Vand til glace
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skræl kartofler og pastinak, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.
Kog kartofler og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.
Bland plantefars, rasp, BBQ-krydderi, æg, salt og et nip peber.
Form fars til bøffer (2 pr. person), og overfør til en tallerken.
TIP: Pres forsigtigt bøfferne godt sammen, da farsen vil være lidt våd.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 2-3 min på den ene side, eller indtil kanterne er brunede.
Sænk til middel varme, og vend bøfferne. Steg i 6-7 min, eller indtil gennemstegte.
Imens, snit forårsløg fint.
Bland gulerod, spidskål, forårsløg, fraiche, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Tilsæt BBQ-sauce og vand til stegepanden med bøffer.
Vend bøffer i glace, og lad simre i 1 min.
Anret mos, fraicheslaw og bøffer på tallerkener.
Top bøffer med resterende glace.