HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Pulled Beans
topBanner
Asiatiske pulled beans

Asiatiske pulled beans

med hvidløgsris & peanuts

I aften laver vi en delikat vegetarret med færdige pulled beans, som du steger med forårsløg, gulerødder og zucchini. Du får en ekstra kant på retten ved at blande bønner og grøntsager med asiatisk sauce med ingefær, chili og honning. Server med cremede hvidløgsris, som fanger den lækre sauce.

Tags:Vegetarisk
Allergener:ægglutensojajordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

240 g

Pulled beans

(Indeholderæg, gluten, soja)

12.5 g

Honning

25 ml

Zucchini

150 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

½ stk

Jasminris

1 stk

Chili

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Ingefær

1 stk

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

1 stk

Gulerod

1 spsk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør* (trin 1)

¼ tsk

Olivenolie* (trin 2)

3 dl

Salt* (trin 1)

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2948.7473 kJ
Kalorier (kcal)704.7676 kcal
Fedt24.0789 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat83.4874 g
Sukker10.8 g
Protein38.3683 g
Salt4.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* [1 spsk | 2 spsk] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1 tsk | 2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Riv ingefær fint. Hak chili [1/2 stk, 2P] fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Bland ingefær, chili, honning [1 pakke, 2P], sojasauce, limeskal, et stort skvæt limesaft og olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en lille skål.

3

Snit forårsløg fint. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i halve skiver. 

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt pulled beans og et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet. Tilsæt halvdelen af forårsløg, og steg i yderligere 1-2 min. Overfør til en skål. 

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og zucchini i 4-5 min. Tilsæt pulled beans og asiatisk sauce, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med pulled beans. Drys med peanuts og resterende forårsløg. Server med limebåde.