topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske laksefrikadeller

Asiatiske laksefrikadeller

med fuldkornsnudler & grøntsager

Selvfølgelig skal vi have fisk! Og frikadeller! Vi tør næsten love at hele familien kommer at elske disse delikate lakse frikadeller som får uimodståelig smag af en masse skønne ingredienser. Den fint hakkede laks blander vi med lime zest, koriander, hvidløg, ingefær, panko, mayonnaise og et skvæt limesaft. Super lækkert tilbehør er stegt gulerod og zucchini som blandes med nudler, sataysauce og sojasauce. I skal ikke regne med at der bliver nogle rester!

Allergener:
Æg
Sennep
Fisk
Gluten
Hvede
Soja
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

1 stk

Lime, økologisk

1 pose

Koriander

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Rød chili

1 stk

Gulerod

1 stk

Zucchini

50 g

Sataysauce

(Indeholder Soja, Jordnødder, Fisk, Gluten)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)727 kcal
Energi (kJ)3040 kJ
Fedt29.62 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat75.21 g
Sukker6.5 g
Protein37.61 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med vand* i kog. Hak hvidløg og ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Riv limeskal fint, og skær lime i både. Hak koriander fint. Dup laks tør med køkkenrulle, fjern skind, og skær i små stykker. TIP: Jo finere, jo bedre - dette vil binde kødet bedre sammen med resten af ingredienserne.

Form frikadeller
2

Bland koriander (gem lidt til anretning), hvidløg, ingefær, laks, panko, mayonnaise, halvdelen af limeskal og et skvæt limesaft i en stor skål. Krydr med et nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Form fars til frikadeller (2 pr. person). TIP: Lav dem ikke for tynde, så vil farsen ikke holde sammen.

Steg frikadeller
3

Smelt en klat smør* i en stegepande på middel varme. Steg frikadeller i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Stil til side, og dæk til med sølvpapir. VIGTIGT: Frikadellerne er færdige, når kødet er mat i midten.

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 1 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden. Halver chili [1/2 stk, 2P] på langs, fjern kerner, og hak fint. Skær gulerod (uskrællet) og zucchini i 1 cm tern.

Steg grøntsager
5

Opvarm en smule olivenolie* på høj varme i samme stegepande. Steg gulerod og zucchini i 1-2 min. Tilsæt nudler, sataysauce [1/2 pakke, 2P], sojasauce, et stort skvæt limesaft og resterende limeskal, og rør godt rundt. Krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret nudler og grøntsager i dybe tallerkener. Top med frikadeller. Drys med chili og resterende koriander. Server med limebåde.