HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Kokosgryde
topBanner
Asiatisk kokosgryde

Asiatisk kokosgryde

med laks, nudler og koriander

Spis fisk mindst én gang om ugen, siger de, så vi gør, hvad vi kan og sætter laks på menuen. I denne opskrift lader du fisken koge med i en helt fantastisk gryderet med et asiatisk præg. Lad smagen af ​​karrypasta, ingefær, hvidløg og kokosmælk blandes med godbidder som chili, lime og grøntsager. Øs kokosgryden over ægnudler og top med koriander. Gryderetten spreder en fantastisk duft gennem køkkenet, som sætter sulten i gang. Gudskelov, du har din mad klar på kun en halv time!

Tags:pescatarian
Allergener:glutenfisksennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ pose

Koriander

110 g

Zucchini

150

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

½ stk

Chili

250 g

Laksefilet

(Indeholderfisk)

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

20 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

1 stk

Gulerod

200 ml

Kokosmælk

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3278.2893 kJ
Kalorier (kcal)783.53 kcal
Fedt38.8919 g
Mættet fedt19.8 g
Kulhydrat68.9281 g
Sukker9.3 g
Protein36.9087 g
Salt1.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stor gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 3 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en anden gryde på høj varme. Steg zucchini og gulerod i 6-7 min, og stil til side i en skål.

2

Riv ingefær og hvidløg fint. Skær lime i både. Hak koriander [1/2 pose, 2P] og chili [1/2 stk, 2P] groft. Opvarm en smule olivenolie* i samme gryde på middelhøj varme. Steg ingefær, hvidløg og halvdelen af chili i 3-4 min. Tilsæt karrypasta, og steg i 1-2 min. 

3

Tilsæt kokosmælk, et skvæt limesaft og et stort nip salt*, og lad simre i 2-3 min.

4

Fjern skind fra laks, og skær i 3 cm tern. Tilsæt laks til gryden med kokossauce, og lad simre i 5 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og vend sammen. TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. 

5

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min. Skyl under koldt vand* i en si.

6

Anret nudler og kokosgryde i skåle. Top med koriander og resterende chili. Server med resterende limebåde.