Skip to main content
Overnight oats med chiafrø og stegt æble
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Overnight oats med chiafrø og stegt æble

Overnight oats med chiafrø og stegt æble

2 portioner | med ristede valnødder

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl dig selv med en skøn morgenmad i form af vores Overnight oats med chiafrø og stegt æble. Overnight oats blander du aftenen før, og om morgenen er det blot at lave de lækre toppings, og så er du klar til at nyde en sund, nærende og smuk morgenmad.

Allergener:
Havre
Hvede
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Havregryn

(Indeholder: Havre, Hvede Kan indeholde spor af: Hvede, Jordnødder, Nødder, Rug, Byg, Sesam, Gluten, Kamut, Spelt)

25 g

Chiafrø

(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nødder)

180 ml

Kokosmælk

25 g

Honning

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Æble

40 g

Valnødder

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

4 g

Kanel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Vand til havregryn

1 spsk

Smør til æble

1 tsk

Sukker til karamel

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3013 kJ
Kalorier (kcal)720 kcal
Fedt46.4 g
Mættet fedt22.3 g
Kulhydrat55.7 g
Sukker21.7 g
Protein14.8 g
Salt0.6 g

Fremgangsmåde

Aftenen før - lav overnight oats
1

Bland chiafrø (25 g), vand, kokosmælk, honning, havregryn og et nip salt i en lille skål.

Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen - rist valnødder
2

Skær æble i 1 cm tern.

Hak valnødder groft.

Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Rist valnødder i 2-3 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.

Steg æble
3

Opvarm smør og sukker i samme gryde på middel varme.

Steg æble i 3-4 min, indtil let blødt.

Sænk til lav varme, og hold varmt indtil servering.

TIP: For ekstra smag kan du tilsætte 1/2 tsk kanel.

Server
4

Anret overnight oats i skåle.

Top med yoghurt, æble og valnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image