Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl dig selv med en skøn morgenmad i form af vores Overnight oats med chiafrø og stegt æble. Overnight oats blander du aftenen før, og om morgenen er det blot at lave de lækre toppings, og så er du klar til at nyde en sund, nærende og smuk morgenmad.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Havregryn
(Indeholder: Havre, Hvede Kan indeholde spor af: Hvede, Jordnødder, Nødder, Rug, Byg, Sesam, Gluten, Kamut, Spelt)
25 g
Chiafrø
(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nødder)
180 ml
Kokosmælk
25 g
Honning
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Æble
40 g
Valnødder
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)
4 g
Kanel
2 dl
Vand til havregryn
1 spsk
Smør til æble
1 tsk
Sukker til karamel
Bland chiafrø (25 g), vand, kokosmælk, honning, havregryn og et nip salt i en lille skål.
Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Skær æble i 1 cm tern.
Hak valnødder groft.
Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Rist valnødder i 2-3 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.
Opvarm smør og sukker i samme gryde på middel varme.
Steg æble i 3-4 min, indtil let blødt.
Sænk til lav varme, og hold varmt indtil servering.
TIP: For ekstra smag kan du tilsætte 1/2 tsk kanel.
Anret overnight oats i skåle.
Top med yoghurt, æble og valnødder.