HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAndebryst À L'orange
topBanner
Andebryst à l'orange

Andebryst à l'orange

med sprød salat & kartofler

Premium

En klassisk festmåltid når den er som bedst: Andebryst à l'orange med sprød salat og bagte kartofler. Du har sikkert hørt om den franske ret, men måske har du ikke selv prøvet at lave den? Vi guider dig, så lækkerierne kan serveres om en time. Vi starter med at smide kartofler i ovnen. Mens kartoflerne bliver bagt, steger vi andebryst og laver en sprød salat med purløg og sukkerærter. Så er maden klar!

Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Andebryst, sous vide

1 stk

Sukkerærter

75 g

Hjertesalat

500 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

4 g

Kartofler

1 stk

Kyllingebouillon

1 stk

Appelsin

1 pose

Skalotteløg

1 stk

Purløg

efter behov

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)334.96 kcal
Energi (kJ)1401.4727 kJ
Fedt5.236 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat63.3439 g
Sukker16.8 g
Protein11.4565 g
Salt0.9 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

2

Hak skalotteløg og hvidløg fint. Hak hjertesalat groft. Del sukkerærter [1/2 pose, 2P] på langs. Skær appelsin på midten, og pres saft ud i en lille skål. Hak purløg fint. TIP: Smag på appelsinsaften, og tilsæt et nip sukker, hvis den er for sur.

3

Bland yoghurt og purløg (gem lidt til anretning) i en lille skål, og smag til med salt* og peber*. Bland hjertesalat og sukkerærter i en stor skål. Tilsæt en smule dressing, og rør rundt lige inden servering. TIP: Tilsæt mere dressing efter smag!

4

Opvarm en stegepande på middel varme, når kartoflerne har 15 min tilbage. Steg andebryst med skindsiden nedad i 7-8 min, eller indtil gylden og sprød. Vend andebryst, og brun i 3 min. 

5

Opvarm en smule olivenolie* i en lille gryde på middel varme. Steg skalotteløg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Tilsæt appelsinsaft og bouillon, og bring i kog. Skru ned til middel varme, og lad simre i 4-5 min, eller indtil halvt reduceret. Tag gryden af varmen. Tilsæt en klat smør*, og rør rundt.

6

Skær andebryst i tynde skiver. Anret salat, kartofler og andebryst på tallerkener. Øs appelsinsauce over kødet. Drys med resterende purløg.